,,E un moment în care mă redefinesc”. Ce se întâmplă cu Alina Sorescu, în plin proces de divorț. Anunțul făcut de vedetă

,,E un moment în care mă redefinesc”. Ce se întâmplă cu Alina Sorescu, în plin proces de divorț. Anunțul făcut de vedetă
,,E un moment în care mă redefinesc”. Ce se întâmplă cu Alina Sorescu, în plin proces de divorț. Anunțul făcut de vedetă

Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani a spus adevărul din spatele relației sale cu Alexandru Ciucu, în vârstă de 46 de ani. Cei doi au fost căsătoriți timp de 12 de ani, dar au decis să o ia pe drumuri separate. Iată ce a declarat artista.

La începutul anului Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze, după 12 ani de căsnicie, deoarece artista i-ar fi descoperit infidelitatea. Din momentul acela, până în prezent, cei doi se întâlnesc în tribunale și își aduc acuzații pe rețelele de socializare.

Citeste si: Ce face Alina Sorescu, în timpul divorțului de Alex Ciucu

Ce a spus Alina Sorescu

Alina Sorescu a spus foarte clar că își dorește să se redefinească și să se concentreze pe ceea ce este cu adevărat important în viața ei.

Artista a declarat faptul că a simțit că acum este momentul în care trebuie să arate că poate și consideră că s-a redescoperit, pe ea și încrederea în propriile ei forțe. Ea consideră că cele mai importante sunt fetițele și activitatea artistică.

„Da, pot să spun că e un moment în care mă redefinesc. Am simțit că acum e momentul în care trebuie să arăt că pot. Cred că m-am redescoperit. Am redescoperit încrederea în propriile mele forțe. Poate la un moment dat am avut alte priorități. Cele mai importante sunt fetițele și activitatea mea artistică”, a spus vedeta pentru un post de televiziune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alina Sorescu
Alina Sorescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alina Sorescu are parte de toată susținerea în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu! Cine o încurajează pe artistă

Anunțul făcut în plin proces de divorț

Cu toate că divorțul cu Alex Ciucu nu este cel mai ușor, sentimentele pentru ceea ce a fost între ei, par să fi rămas pentru artistă.

Vedeta a făcut o piesă în care și-a asumat tot ceea ce a trăit cu fostul său partener, numită ,,Tot ce a fost, a fost”.

„Mesajul piesei e că trebuie să îți aduni forțele. Copiii sunt cei pentru care merită să lupți. Vreau să fiu tare pentru fetițele mele. Nu am o perioadă tocmai ușoară. Nu vreau să schimb ceva la ce a fost. Vreau să trec peste asta cu demnitate, cu eleganță.

Am o familie unită. Asta mă ajută foarte mult”, a adăugat Alina Sorescu.

Artista își dorește să se axeze foarte mult pe carieră și pe cele două fetițe ale ei, deoarece în momentul de față, ele sunt cele mai importante pentru ea și vrea să le ofere tot ce are mai bun. 

Alex Ciucu
Alex Ciucu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: La cine vor rămâne fiicele Alinei Sorescu! Instanța a decis: „În cea mai sensibilă perioadă din viața mea”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mihaela Cernea, noi detalii despre divorț: „Nu am fost agresată fizic de Costin”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies