Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie 2024. 2 zodii vor resimți puternic efectele

eclipsa de soare

Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie 2024

Eclipsa de Soare are loc chiar astăzi, 8 aprilie 2024. Insă știați care sunt zodiile influențate într-un mod mai puternic?

Aflați în rândurile următoare, în ce constă mai exact Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie 2024, dar și care sunt zodiile influențate de către aceasta.

 

Eclipsă de Soare pe 8 aprilie 2024

Astăzi, 8 aprilie 2024, va avea loc Eclipsa totală de Soare, care poate să fie vizibilă pe o porțiune de 185 km, în special între Mexic, SUA și Canada.

Pe lângă acestea, alte 18 state americane vor avea ocazia să o vadă.

În ceea ce privește durata în care această Eclipsă de Soare va avea loc, este una considerată destul de lungă, ajungând să dureze cu până la 4 minute și 27 de secunde. Acest fenomen astronomic va începe încă de la ora 15:42, chiar din mijlocul Oceanului Pacific, ajungând deasupra Oceanului Atlantic, la ora 19:54, moment care va marca totodată și încheierea acestei Eclipse totale de Soare.

În cazul în care vă aflați într-o zonă în care eclipsa de soare este foarte vizibilă, se recomandă să purtați ochelari de protecție, chiar autorizați pentru eclipse, în special în timpul fazelor parțiale ale acesteia. În caz contrar, dacă vă doriți să vedeți această eclipsă în mediul online, o puteți face, dat fiind faptul că se va transmite în direct chiar de la ora 13:00, de către NASA, acolo unde veți putea vedea imagini captate prin intermediul telescoapelor așezate în mai multe locuri, de-a lungul traseului Eclipsei totale de Soare.

Citește și: Ritual de Lună Nouă pentru îndeplinirea dorințelor. Cum poți atrage tot ce e mai bun în viața ta

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

zodii influentate de eclipsa de soare
Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Zodii care își găsesc jumătatea în aprilie 2024. Nativii din Berbec trăiesc o dragoste ca-n povești

Zodiile Berbec si Leu sunt puternic influențate

Chiar în zilele din preajma Eclipsei de Soare, Venus intră în Berbec, chiar și Luna Noua ajunge în Berbec, iar Mercur are un mers retrograd, ceea ce înseamnă că se vor echilibra forțele negative care au provocat probleme în ultima perioadă. Cu toate acestea, Luna Noua din Berbec anunță vești bune și chiar îmbunătățirea situației economice și sociale, favorizând în prim plan pentru zodia Berbec creativitatea, munca și planurile ambițioase.

În ceea ce privește modul în care Eclipsa de Soare va influența aceste 2 zodii, se pare că va exista o perioadă de efervescență în care trebuie să ținem pasul cu cei din jur, dacă ne aflăm în zodia Berbec sau Leu, dat fiind faptul că ne vom dori să găsim soluții mai bună pentru situațiile grele din viața noastră, însă la final de luna aprilie vom avea parte de o răsplată financiară.

Pentru majoritatea zodiilor de foc, printre care se află și Berbec și Leu, această perioadă a Eclipsei totale de Soare care are loc pe data de 8 aprilie 2024, influențează foarte mult planul financiar și cel profesional.

eclipsa de soare 8 aprilie 2024
Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Cum influențează Eclipsa de Soare zodiile

În ceea ce privește zodia Taur, Gemeni și Rac, se pare că aceste 3 zodii ar trebui să profite de oportunitățile oferite  și aduse de către Eclipsa de Soare din această dată, în special în ceea ce privește dezvoltarea carierei, dat fiind faptul că vor avea parte de vești bune la final de zi. În egală măsură, pentru nativii zodiei Gemeni, se pare că va interveni o persoană care le vor da planurile peste cap, însă aceștia vor ajunge să reanalizeze situația și să ia o decizie potrivită pentru ei. De asemenea, nativii Rac vor avea parte de o schimbare și pe plan personal, dat fiind faptul că vor ieși la o întâlnire întâmplătoare, însă care poate duce la o relație solidă pe viitor.

Pe de altă parte, atunci când vine vorba despre zodia Fecioară, Balanță și Scorpion, se pare că aceste 3 zodii vor fi afectate de energia eclipsei de soare, motiv pentru care ar putea să se confrunte cu anumite pierderi financiare, ceea ce înseamnă că ar trebui să se ferească să cheltuie prea mult în special în această zi, pentru că au tendința să fie luate de val. Nativii din zodia Balanță trebuie să se achite și de câteva datorii, însă vestea bună adusă de Eclipsă de Soare ține de faptul că promisiunile primite de la anumiți parteneri de afaceri sau de viață, se vor îndeplini mai repede. În ceea ce privește nativii zodiei Scorpion, aceștia vor face un pas înainte în carieră, prin intermediul unor prieteni, de mult cunoscuți.

Nu în ultimul rând, nativii Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești, vor fi influențați de Eclipsa de Soare în această zi în special în ceea ce privește afacerile și iubirea. Cei din zodia Săgetător ar trebui să nu se grăbească atunci când vine vorba despre o decizie mare și importantă pentru ei, până când nu se consultă cu persoanele apropiate. O decizie de luat o au și nativii din zodia Capricorn, dat fiind faptul că își doresc să-și consolideze o poziție mai înaltă la locul de muncă, iar în această zi vor avea și ocazia să își demonstreze abilitățile. Pe plan sentimental vor fi afectați și influențați nativii Vărsător, dat fiind faptul că vor avea parte de anumite întâlniri, fiind în căutarea unei noi relații. Nativii zodiei Pești care se află deja într-o relație, sunt puși în fața unei decizii grele de luat, iar aceștia vor ezita și vor pierde ocazia de a lămuri anumite aspecte importante din relație

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații despre horoscop, ce să aștepți de la relațiile personale sau profesionale, precum și previziuni pentru săptămâna sau luna în curs.

eclipsa de soare de pe 8 aprilie 2024
Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie 2024[Sursa foto: freepik]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Zodii care își găsesc jumătatea în aprilie 2024. Nativii din Berbec trăiesc o dragoste ca-n povești

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies