Eclipsa partiala de Luna in Varsator, 7 august 2017! Apare o trambulina a constiintei: ori accepti, ori schimbi!

Eclipsa partiala de Luna in Varsator, 7 august 2017! Apare o trambulina a constiintei: ori accepti, ori schimbi!
Eclipsa partiala de Luna in Varsator, 7 august 2017! Apare o trambulina a constiintei: ori accepti, ori schimbi!

Traversam o perioada decisiva pentru viata noastra, in luna august avem de-a face cu o energie intensa, transformatoare care ne trezeste si ne renaste intr-un mod destul de brutal, rapid, radical.

Focul lunii august "arde" balastul, ne lasa cu adevarul fata in fata, sapa in straturile fiintei pana ajunge la autenticitate, la inima noastra. Avem doua eclipse pe axa Leu-Varsator: una de Luna pe 7 august, cealalta de Soare pe 21 august.

Luni, 7 august 2017, la ora 21:10 ora Romaniei, Luna se va afla in opozitie cu Soarele la grad perfect. Este vorba despre faza de Luna Plina, cu Soarele situat in Leu si Luna in Varsator, ascendentul momentului fiind in Pesti.

In acelasi timp, fiind implicate nodurile lunare, avem de-a face cu o eclipsa partiala de Luna.

Luminariile ocupa casele astrologice VI-XII, ceea ce indica un important potential vindecator, in profunzimea fiintei, si o reasezare a prioritatilor in viata noastra.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop COMPLET Minerva pentru saptamana 6 - 12 august! Eclipsa de Luna aduce TRAGEDII!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies