Eclipsa totala de Soare in Leu, 21 august 2017. REVELATII si SCHIMBARI radicale

Eclipsa totala de Soare in Leu, 21 august 2017. REVELATII si SCHIMBARI radicale
Eclipsa totala de Soare in Leu, 21 august 2017. REVELATII si SCHIMBARI radicale

Stiti deja cu totii ca pe 21 august 2017 avem o minunata eclipsa totala de Soare. Ea se produce odata cu Luna noua in Leu la ora 21:30h. Este a doua Luna noua in acelasi semn, anul acesta (prima a fost pe 23 iulie), ceea ce e rar.

Avem de-a face cu o perioada marcata de cele doua eclipse (una de Luna, pe 7 august si aceasta de Soare, pe 21 august), de doua Luni noi in Leu, cu Marte insoţind Luminariile, pe fondul unui Mercur retrograd in Fecioara si a altor 4 planete transpersonale aflate, de asemenea, in miscare aparent retrograda (Saturn, Uranus, Neptun, Pluto).

Pe langa tensiunea pe care e posibil sa o fi simtit multi dintre noi, o tensiune nervoasa, un zbucium interior, agitatie urmata de oboseala, si iar agitatie, si iar oboseala, e un moment de renastere, de intuire a unei schimbari iminente

care se apropie.
Aceasta eclipsa totala de Soare ne scoate de pe şinele obisnuite şi ne aseaza pe alt drum, daca am evitat si taraganat sa facem alegerile necesare pe care inima noastra le dorea. Schimbarile care urmeaza sa se produca sunt radicale, semnificative si durabile. Noile traiectorii de viata care se nasc acum sunt greu de evitat si vor atrage dupa ele alte si alte schimbari in lant.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies