Eclipse lunare. 2020 este anul cu șase eclipse. WOW! Vezi cum cum îți este afectată viața

Eclipse. 2020 este anul cu șase eclipse. WOW! Vezi cum cum îți este afectată viața
Eclipse. 2020 este anul cu șase eclipse. WOW! Vezi cum cum îți este afectată viața

Eclipse solare. Tot ce trebuie să știi despre eclipsele de Lună și de Soare din 2020. Cum vor afecta aceste eclipse viața, de ce sunt diferite și cum influențează întreg Universul?

Eclipse. În fiecare lună, Luna realizează un ciclu, care ne aduce un anumit nivel de intuiție și, totodată, guvenează anumite sentimente, fie ele pozitive sau negative. Din cânc în când, orbita Lunii creează o aliniere puternică, împreună cu Soarele, astfel având loc fenomenul interesant, cunoscut drept eclipsă.

Eclipse. 2020 este anul cu șase eclipse. WOW! Vezi cum cum îți este afectată viața
Eclipse. 2020 este anul cu șase eclipse. WOW! Vezi cum cum îți este afectată viața

Citeste si: Calendarul celor mai grele zile din 2020! Activitățile planetare care dăunează nativilor!

La nivel științific, eclipsele sunt privite ca o normalitate, pentru că nu ar influența nimic, dar în astrologie... ei bine, în astrologie, eclipsele fac ravagii. Atât eclipsele solare, cât și cele lunare, aduc în prim-plan evenimente astronomice care influențează foarte tare indivizii și, din păcate, nu în sens pozitiv. Astfel, în anul 2020, existența celor șase eclipse, poate aduce cu sine surprize, răsturnări de situație, evenimente neașteptate, iar foarte mulți astrologi sugerează chiar să stai în casă, pe perioada eclipselor, pentru a evita stresul.

Iată tot ce trebuie să știi despre eclipse.

Eclipse 2020. Eclipse lunare și eclipse solare. Tot ce trebuie să știi despre ele

Eclipse lunare. Eclipsele sunt întmplări cosmice, dinamice, care activează nodurile lunare. Adică, în termeni simpliști, luna orbitează constant în jurul axei sale și realizează mișcări de rotație în jurul constelațiilor zodiacale. Cele mai înalte și cele mai joase noduri din această orbită, constau în nodurile sudice, respectiv nordice.

Astfel, aceste noduri, mai reprezintă și Nodurile Destinului- adică, reprezintă calea karmică pe care o urmează fiecare individ, simbolizând trecutul și viitorul. Așa că, din păcate, eclipsele ne pot afecta destul de soare.

Eclipse. Chiar dacă eclipsele sunt destul de importante, mai ales în zona zodiacului și a astrologiei,  acestea nu sunt fenomene rare. Pe 13 Iulie 2018, a început un ciclu de doi ani care vizează axa Rac-Capricorn, și ne va schimba percepția asupra siguranței, simbolizată de Rac, și asupra autorității, simbolizată de Capricorn.

Eclipsa finală a acestei axe karmice, va avea loc pe 5–6 iulie anul curent.

Ce modificări energetice au loc din cauza eclipselor? Wow, nu-i de bine!

Acest fenomen dinamic era foarte temut de către strămoșii noștri, din vremurile antice. Civilizațiile umane din perioade îndepărtate, și-au construit societățile în jurul trecerii anotimpurilor și mișcărilor anuale ale soarelui, așa că atunci când se forma o eclipsă, aceștia credeau că ordinea naturală a lumii era compromisă.

Pentru civilizațiile antice, eclipsele erau un pericol iminent, care era asociat cu apocalipsa. Chiar dacă în zilele noastre, nu mai adoptăm acest tip de teorii, eclipsele eprezintă în continuare problematici pentru anumiți nativi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Eclipse solare. Așa cum lunile noi sunt conectate cu noile începuturi, la luna plină ne raportăm ca la un apogeu, pentru că eclipsele servesc drept puncte de control cerești.

O eclipsă ajută la iluminarea căii karmice a fiecărei persoane, iar impactul pe care aceste evenimente îl au, nu se rezumă doar la vizual și la spectaculozitatea de care dau dovadă, ci și la dramatismul pe care îl pot manifesta. O eclipsă deschide orizonturi noi, dar poate dărâma altele, așa că de multe ori putem remarca schimbări abrupte și bruște în timpul eclipselor, mai ales în timpul eclipselor lunare.

Citeste si: Horoscop. Când ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie?

Există posibilitatea ca toate finalurile aduse de eclipsele lunare să fie destul de dramatice, de grele, însă trebuie să privim retrospectiv pentru că s-ar putea ca această mișcare astrologică să fi grăbit inevitabilul și să ne facă bine, pe termen lung. Ține minte că, deși finalurile sunt dificile, totul este ciclic. O culminare, un apogeu, mereu va avea loc înainte de un nou început!

Eclipsele de Soare care vor avea loc pe 21 Iunie și 14 Decembrie, corespund începuturilor noi și opotunităților neașteptate. Astfel, din moment ce soarele- reprezentatul experiențelor exterioare, va fi umbrit de lună- guvernanta lumii interioare, aceste evenimente vor debuta înlăuntrul nostru. Pentru foarte multe persoane, eclipsele de soare au loc atunci când înțelegem că avem nevoie de mai mult decât avem. Sunt momentul perfect pentru a trimite Universului cereri, invitații cosmice, și pentru a primi abundența.

2020 va aduce, de asemenea, eclipse și pe axa Gemeni-Săgetător, începând cu o eclipsă de lună, pe 5 Iunie 2020, în Săgetător. Venus retrograd va fi de asemenea centrat în casa zodiacală a Geamănului, motiv pentru care elementele ce țin de iubire, frumusețe și bani, vor fi destul de afectate și pot ridica probleme, dacă nu ne stăpânim sentimentele. Simbolul Gemeni aparține aerului și reprezintă vorbărețul care le cunoaște pe toate, în timp ce Săgetătorul este semn de foc și simbolizează aventură. Astfel, eclipsele de pe această axă, ne vor determina să fim mai curioși, să ne asumăm mai multe riscuri și să ne depășim fricile.

Care este diferența dintre o eclipsă de Soare și una de Lună?

După cum am mai zis, există două tipuri de eclipse: cele solare și cele lunare. Astfel, eclipsele de soale au loc în perioada Lunii Noi, când Soarele și Luna sunt poziționate pe aceeași axă, la același grad, în casa aceluiași semn zodiacal. În cazul acestei configurații, Luna trece printre Soare și Pământ, acoperind, pentru câteva momente, luminosul soare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Eclipse. 2020 este anul cu șase eclipse. WOW! Vezi cum cum îți este afectată viața
Eclipse. 2020 este anul cu șase eclipse. WOW! Vezi cum cum îți este afectată viața

Pe de altă parte, eclipsele de lună corespund cu faza lunii pline. Dar, este diferită de luna plină clasică, cea normală, care reflectă lumina soarelui. În timpul unei eclipse de lună, Luna oglindește umbră planetei Pământ, cunoscută drept „umbra”. Pământul este perfect aliniat între soare și lună, motiv pentru are acest fenomen natural mai poartă denumirea de „Lună Sângerie”, datorită culorii roșiatice pe care luna o are, în urma celor două reflexii.

Eclipse. 2020 este anul cu șase eclipse. WOW! Vezi cum cum îți este afectată viața
Eclipse. 2020 este anul cu șase eclipse. WOW! Vezi cum cum îți este afectată viața

Când vor avea loc toate eclipsele în anul 2020?

Ei bine, prima eclipsă a avut loc pe 10 Ianuarie și a fost o eclipsă în penumbră, în zodia rac. A doua eclipsă va avea loc pe 5 Iunie și va fi la fel ca prima, tot de lună și tot de penumbră, doar că în zodia Săgetător. Ajunși la jumătatea ciclului, a treia eclipsă de pe 21 Iunie ca fi eclipa anuală de Soare din Rac, iar a patra va fi eclipsă de lună, în penumbră, și se va realiza în casa Capricornilor. Penultima eclipsă va fi de lună, penumbrită, în zodia Gemeni, în timp ce noutatea vine în cazul ultimei eclipse, de pe 14 Decembrie. Astfel, ultima eclipsă va fi o eclipsă totală de Soare, în zodia Săgetător.

Citeste si: Eclipse 2020. Ce schimbări uriașe vor aduce în viața ta



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Calendarul celor mai grele zile din 2020! Activitățile planetare care dăunează nativilor!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies