Ed Sheeran, anunț dureros la finalul unui concert: „Încheiem totul”

Ed Sheeran, anunț dureros la finalul unui concert: „Încheiem totul”
Ed Sheeran, anunț dureros la finalul unui concert: „Încheiem totul”

Ce a anunțat Ed Sheeran.

La mai bine de o lună de la concertul din România, Ed Sheeran a transmis un mesaj care i-a lăsat fără cuvinte pe toți fanii lui.

Artistul britanic a dezvăluit în cadrul unui concert, chiar la finalul show-ului, că vrea să se retragă de pe piața muzicală, pentru a se dedica mai mult timp familiei sale și soției sale, Cherry.

Citeste si: Horoscop 29 august 2019! Ziua marilor descoperiri

Citeste si: Sărbătoare mare astăzi: Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul! Ce să nu faci NICIODATĂ! Este păcat MARE!

Citeste si: Anna Lesko și iubitul ei s-au despărțit!

Citeste si: What’s Up, declarație de dragoste pentru Simina! Cum a apărut la ușa ei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Serialul toamnei, „Lacrimi la Marea Neagra”, are premiera luni, 2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D

Ed Sheeran a strâns o mulțime de bani în ultimii ani, așa că își poate permite să se retragă și să aibă o viață lipsită de griji mulți ani. Așa că a venit momentul pentru Ed ca să se dedice mai mult soției sale, pe care o iubește extrem de mult și pe care a neglijat-o în ultimii ani, din cauza turneului care a avut loc în întreaga lume.

Așa cum știți sau nu știți, mă aflu în turneul Divide de peste doi ani, iar acesta este ultimul concert. Este ceva dulce-amărui la el. Iubesc că vă aflați aici și că încheiem totul la Ipswich. Acesta este ultimul meu concert pentru probabil 18 luni. Am cântat în toată lumea. Se simte, într-un mod ciudat, ca și cum te desparți de o iubită cu care ai o relație de ani de zile” a spus Ed Sheeran, pe scenă.

Ed Sheeran şi Cherry Seaborn s-au căsătorit în secret în luna decembrie, anul trecut, cu puţin timp înainte de Crăciun, scrie mediafax.ro. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat aproximativ 40 de persoane, oameni apropiaţi celor doi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Decizie fără precedent luată de Regina Marii Britanie! Se va schimba tot!

Citeste si: CRBL face „feţe-feţe” la filmările pentru show-ul “Îmi place dansul”, de la Kanal D “E important să joci şi cu faţa!”

Citeste si: Ce se întâmplă cu fiul lui Kamara, după a cincea operație cu celule stem? Leon visează să-și vadă părinții împreună

Cei doi s-au cunoscut în copilărie şi au devenit un cuplu abia în anul 2015. Ei s-au logodit în ianuarie 2018. Cântăreţul în vârstă de 28 de ani a declarat atunci că au decis să poarte verighete încă din acea zi, pentru ca nimeni să nu ştie când se vor căsători.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies