EDITORIAL: Un duo formidabil

EDITORIAL: Un duo formidabil
Un duo formidabil

Poți trece ani de zile pe lângă un om, iar prietenia cu el să se lege la un moment dat când viața te aduce într-o situație comună cu acesta.

Mereu am avut un cult pentru prietenie, pentru omul pe care îl alegi să fie aproape de tine, pe care să îl lași să îți cunoască stările, sufletul și pe care să îl cunoști la rândul tău. Prieteniile se nasc și din situații uneori neprevăzute. Așa s-a întâmplat în cazul meu și al Ilincăi, pot spune că “Follow us!” ne-a adus aproape una de cealaltă. Ne știam de mulți ani, dar odată cu acest proiect am ajuns să interacționăm des, să ne expunem părerile și emoțiile, așa ne-am dezvăluit una celeilalte.

Citește și: Teo Trandafir, vacanță rustică în România

Un duo formidabil[Sursa foto: Kanal D]

Acum am ajuns în etapa aceea în care abia așteptăm să ne împărtășim ce am mai făcut de când nu ne-am văzut. Ilinca e un om loial, pe care te poți baza, la orice ora, un om de încredere. Înțelege, având propriile experiențe, trăirile tale. E, de asemenea, prietena cu care poți să râzi până la leșin.

Dacă am fi închise într-o cameră 24 de ore, avem ce ne spune și nu ne plictisim.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În vacanță fiecare dintre noi a mers unde a dorit, am fost în legătură cu ea, am urmărit toate locurile acelea  superbe prin care a călătorit.

Un duo formidabil[Sursa foto: Kanal D]

Legătura noastră a continuat și în vacanță, evident că am "tocat mărunt" și câteva subiecte mioritice. Dar abia așteptăm să ne întâlnim la masa discuțiilor, la “Follow us!” Să despicăm firul în patru și să râdem cu poftă de câte ori se ivește ocazia. Chiar cred că facem un duo formidabil. Mai e foarte puțin și se umple iar sala de ședințe, unde toate subiectele interesante sunt puse pe tapet și discutate.

Hai acasă, Ilinca! Să ne pregătim de emisiune!

Cu drag,

Teo



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Salam de biscuiți, rețeta pregătită de mamaia Lenuța de pe Tik-Tok. „Punem nucă de cocos.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ciclonul Boris face prăpăd în România! Patru persoane și-au pierdut viața și mai multe zone sunt inundate

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies