Efectul miraculos pe care îl are zațul de cafea pentru păr! De ce trebuie femeile să pună acest ingredient în șampon

Efectul miraculos pe care îl are zațul de cafea pentru păr! De ce trebuie femeile să pună acest ingredient în șampon
Efectul miraculos pe care îl are zațul de cafea pentru păr! De ce trebuie femeile să pună acest ingredient în șampon

De ce este benefic să adaugi puțin zaț de cafea în șamponul pentru păr și cum poate acest truc să-ți transforme podoaba capilară în una excepțională!

Mulți oameni, în special femei, au încercat deja acest truc ieftin și eficient și au observat rezultate remarcabile. Un specialist în îngrijirea părului îți va oferi sfaturi utile despre cum să folosești această metodă simplă pentru a obține un păr fantastic. Fii pregătit să împărtășești acest sfat cu toată lumea!

Citește și: Ce trebuie să adauge femeile la rădăcina trandafirului, pentru a înflori mai des. Trucul miraculos pentru cea mai frumoasă grădină

Truc pentru păr

Zațul de cafea este utilizat în anumite tratamente naturale și este posibil să fie familiar pentru mulți oameni, care l-au folosit pentru a-și trata scalpul. Dar, de fapt, acesta are multe beneficii pentru un scalp sănătos. Deși poate părea inițial un truc inutil sau dificil de realizat, de fapt nu este atât de complicat. Poți fi îngrijorat că va fi dificil să îndepărtezi pulberea de cafea din părul tău, dar nu este necesar să depui prea mult efort.

Pentru a obține un păr cu volum și strălucitor, trebuie să acorzi o atenție deosebită rădăcinii și scalpului. Este esențial să exfoliezi scalpul pentru a obține volumul dorit. Chiar și după spălarea părului, există un strat de piele moartă care poate bloca glandele sebacee.

Firul de păr poate deveni lipsit de volum și fără formă din cauza stratului de piele keratinizată care se acumulează la nivelul scalpului.

La fel ca și exfolierea facială, exfolierea scalpului poate ajuta la îndepărtarea acestui strat și la curățarea în profunzime a scalpului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 De ce trebuie femeile să pună acest ingredient în șampon
De ce trebuie femeile să pună acest ingredient în șampon[Sursa foto: freepik]

De ce ai nevoie pentru păr

Aces t remediu este potrivit atât pentru cei cu părul predispus la cădere excesivă, cât și pentru cei cu păr uscat și lipsit de strălucire.

Înainte de a-ți spăla părul, utilizează un scrub pentru a-ți exfolia ușor scalpul, fără a-l irita, apoi clătește cu apă călduță. După aceasta, aplică șamponul și spală-ți părul ca de obicei, adăugând balsam în final și clătind bine.

Pentru a nu usca excesiv scalpul, este recomandat să folosești acest truc o dată pe săptămână. Reține că repetarea exfolierii poate duce la apariția cojițelor și la uscarea pielii capului.

O altă opțiune eficientă este utilizarea unei perii exfoliante din silicon. Pentru a face propriul exfoliant pentru scalp, amestecă 4 lingurițe de zahăr, 2 lingurițe de semințe de in și 1 linguriță de oțet de cidru de mere. Este recomandat să aplici un ulei hidratant la vârfuri, mai ales dacă ai părul vopsit, după acest proces. În final, podoaba ta capilară va arăta minunat.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 De ce trebuie femeile să pună acest ingredient în șampon
De ce trebuie femeile să pună acest ingredient în șampon[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Nu mi-a fost ușor, fiindcă ajunsesem la circa 100 de kilograme.” Minodora a reușit să slăbească 30 de kilograme

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cristale pentru energie pozitivă. Cum să creezi un spațiu sacru plin de energie pozitivă cu ajutorul cristalelor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies