Efectul neașteptat al păstrării unui sul de hârtie igienică în frigider. Secretul puțin cunoscut printre gospodine

Efectul neașteptat al păstrării unui sul de hârtie igienică în frigider. Secretul puțin cunoscut printre gospodine
Efectul neașteptat al păstrării unui sul de hârtie igienică în frigider. Secretul puțin cunoscut printre gospodine

Experții în igienizare au elucidat consecințele introducerii unui sul de hârtie igienică în frigider. Această metodă se dovedește extrem de eficientă și poate rezolva diverse provocări.

Experții în igienizare au detaliat efectele introducerii unui sul de hârtie igienică în frigider, însoțit de stropirea acestuia cu oțet. Datorită structurii sale poroase și a consistenței specifice, hârtia igienică are capacitatea de a absorbi eficient mirosurile neplăcute. Această tehnică este larg utilizată în industria ospitalității, precum restaurante și hoteluri.

Citește și: Ingredientul secret pentru cei mai buni cartofi la cuptor. Cum să iasă delicioși fără să pui ulei!

Efectul neașteptat al păstrării unui sul de hârtie igienică în frigider

Acest truc contribuie la menținerea unui mediu uscat în frigider, având capacitatea de a absorbi umiditatea alimentelor și prevenind astfel apariția mirosurilor neplăcute. Pentru a obține rezultate optime, este recomandat să schimbi sulul de hârtie la fiecare trei săptămâni și să utilizezi unul nou. Sulul de hârtie igienică poate fi folosit și pentru a prelungi prospețimea legumelor.

De exemplu, pentru a evita înroșirea morcovilor și deteriorarea lor în pungă, poți acoperi legumele cu hârtie igienică sau șervețele.

Metoda menționată poate fi aplicată și în cazul spanacului sau salatei verzi. Poți adăuga hârtie igienică sau șervețele în sertarul destinat păstrării legumelor și fructelor. Astfel, umiditatea va fi absorbită, contribuind la menținerea prospețimii acestor alimente.

Secretul puțin cunoscut printre gospodine

O altă metodă pe care gospodinele o pot folosi este plasarea unui pahar cu apă și bicarbonat de sodiu în frigider. Bicarbonatul de sodiu este un remediu eficient în eliminarea mirosurilor care se pot acumula în timp în urma depozitării alimentelor fără ambalaj corespunzător.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pentru a aplica această metodă, este necesar să combini o lingură de bicarbonat de sodiu cu 250 de mililitri de apă la temperatura camerei.

Asigură-te că bicarbonatul de sodiu se dizolvă complet în apă. Apoi, plasează paharul cu soluția obținută pe unul dintre rafturile frigiderului, preferabil într-o poziție centrală. Este important să arunci soluția din pahar și să o înlocuiești la câteva zile.

Citește și: Tort cu ciocolată și alune. Potrivit pentru orice ocazie specială!

 

 

 

 

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Îți trebuie cel puțin 5 zile pentru a-l digera.” Cătălin Scărlătescu a transmis un mesaj pentru toți părinții. Ce desert este periculos pentru sănătate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies