El este tipul de bărbat de care trebuie să te ferești cât poți! E o mare greșeală să te dedici unui astfel de om

tipul de bărbat, bărbat dependent, dependent de mama, așteptări, te fereștitipul de bărbat, bărbat dependent, dependent de mama, așteptări, te ferești
tipul de bărbat, bărbat dependent, dependent de mama, așteptări, te ferești

El este tipul de bărbat care are așteptări foarte mari de la tine, chiar dacă nu îți oferă nimic la schimb. Trebuie să te ferești cât poți!

Cu siguranță ai dat măcar o dată în viață de genul de bărbat dependent de mama sa, nu? Dacă nu ai vrut să te implici într-o relație cu el- foarte bine, însă dacă nu ai cunoscut un astfel de om, ferește-te cât poți, pentru că îți va aduce doar suferință.

Citeste si: Horoscop Dragoste. S-a aflat! Cum păstrezi un bărbat lângă tine, în funcție de zodie

Bărbatul care este dependent de mama sa, ar trebui să pună pe gânduri orice femeie, pentru că relația voastră va fi o comparație continuă, între tine și mama lui. Va avea așteptări foarte mari de la tine, își va dori să-i dai totul pe tavă, fără ca el să îți dea măcar o urmă de speranță la schimb.

tipul de bărbat, bărbat dependent, dependent de mama, așteptări, te ferești
tipul de bărbat, bărbat dependent, dependent de mama, așteptări, te ferești

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Totodată, trebuie să fii conștientă că el nu va lua decizii fără a se consulta cu mama lui, și vor exista situații în care, deși locuiți împreună, mama lui va decide ce este mai bine pentru voi și relația voastră. Mai mult decât atât,  tot ce se întâmplă între voi va deveni o discuție deschisă, în care el implică toată familia, iar lipsa de intimitate îți va crea numeroase frustrări.

Citeste si: "Faceti sex!"- Sfaturile celebrului Dr Oz pentru cuplurile izolate la domiciliu in epidemie de coronavirus

De ce trebuie să te ferești de tipul de bărbat dependent de mama sa?

După ce treci de o anumită vârstă, lipsa de răbdare își va spune cuvântul, iar un astfel de bărbat te va determina să faci sacrificii extrem de mari, doar pentru că mama lui consideră că fiul său e lipsit de greșeală, iar tu ești problematică.

tipul de bărbat, bărbat dependent, dependent de mama, așteptări, te ferești
tipul de bărbat, bărbat dependent, dependent de mama, așteptări, te ferești

Toată relația voastră va depinde exclusiv de sfaturile primite de la mama sa: când sau dacă să fii cerută în căsătorie, mutatul împreună, viața voastră de cuplu, toate aceste aspecte, vor fi guvernate de cea care i-a dat viață, dar pentru a evita dezamăgirile în dragoste, e recomandat să te ferești de acest tip de bărbat. Dacă îți dorești o relație serioasă, de lungă durată, care să ajungă la altar, cu siguranță îți poți găsi un bărbat disponibil emoțional, care nu are nevoie să afle următorul pas ce trebuie făcut, de la mama sa.

Citeste si: Rugăciuni. Cele mai puternice rugăciuni pentru femeile care nu pot să rămână însărcinate



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

De ce ar trebui să intri într-o relație cu cineva cu care nu ești compatibilă din punct de vedere astrologic? Motivele care îți vor schimba percepția

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies