Horoscop Dragoste. S-a aflat! Cum păstrezi un bărbat lângă tine, în funcție de zodie

cum păstrezi un bărbat, horoscop dragoste, bărbat, zodie, dragoste
cum păstrezi un bărbat, horoscop dragoste, bărbat, zodie, dragoste

Horoscop dragoste. Să păstrezi un bărbat lângă tine, poate fi destul de dificil, mai ales în această perioadă, însă dacă vei ține cont de zodia lui, s-ar putea să ai noroc!

Deși anumite persoane nu cred în zodiac, s-a dovedit de-a lungul timpului că toate trăsăturile enunțate de astrologi, se adeveresc  la majoritatea persoanelor. Așa funcționează și horoscopul în dragoste: fiecare semn zodiacal are anumite puncte slabe, pe care trebuie să le cunoști, pentru a te putea folosi de ele.

Citeste si: Ponturi pentru o relație minunată. Dacă faceţi aceste lucruri, veţi fi fericiţi până la adânci bătrâneți!

Bărbații, deși sunt reticenți în privința căsătoriilor sau chiar a relațiilor de lungă durată, pot fi cunoscuți mai bine, în funcție de zodia care îi guvernează, sau chiar de ascendentul pe care îl au. Astfel, ți-am pregătit câteva caracteristici ale bărbaților, în funcție de zodia lor, pentru a înțelege mai bine cum să faci ca relația ta să treacă la următorul nivel.

Iată cum păstrezi un bărbat lângă tine, în funcție de zodia în care s-a născut!

Berbec- surprinde-l zilnic!

cum păstrezi un bărbat, horoscop dragoste, bărbat, zodie, dragoste
cum păstrezi un bărbat, horoscop dragoste, bărbat, zodie, dragoste

Dragoste. Horoscop dragoste. Nativii Berbec sunt bărbați ușor de avut, dar greu de păstrat. Li se potrivește foarte bine zicala „ochi alunecoși, inimă zburdalnică”, motiv pentru care au nevoie de o persoană care să le înțeleagă și accepte defectele. Totodată, un Berbec trebuie surprins constant, și are nevoie de o femeie puterncă și independentă, o adevărată regină care să poată preia frâiele regatului construit de voi.

Totodată, fiind o fire aventuroasă, nativul Berbec are nevoie de adrenalină și experiențe inedite, pentru că dacă va avea o existență monotonă, își va pierde imediat interesul.

Taur- guvernat de două cuvinte: confort și stabilitate.

Nativul Taur este un bărbat foarte confortabil și consecvent, căruia nu îi plac experiențele noi și preferă relațiile pe termen lung, care se pot termina chiar la altar, printr-o căsătorie.

Un astfel de bărbat are nevoie să simtă confort și siguranță din partea ta, să audă și să vadă ce sentimente ai pentru el și totodată să fii loială. Viața cu un astfel de nativ este destul de simplă, pentru că nu sunt pretențioși, dacă le-ai intrat deja în grații. Ai grijă să știe că îl iubești și că ai face tot cu și pentru el, iar el îți va oferi același nivel de stabilitate și devotament.

Gemeni- dacă îi înțelegi nevoia de libertate, atunci vei intra în inima lui.

cum păstrezi un bărbat, horoscop dragoste, bărbat, zodie, dragoste
cum păstrezi un bărbat, horoscop dragoste, bărbat, zodie, dragoste

Horoscop. Ei bine, nativii Gemeni sunt, cumva, capricioșii zodiacului. Au nevoie de diversitate și de libertate, motiv pentru care trebuie să înțelegi aceste caracteristici și să lași la o parte gelozia, pentru că nu așa vei atrage un Geamăn. Totodată, în accepțiunea unui nativ Gemeni, femeia perfectă este foarte creativă și sigură pe ea, pecum și amuzanta și directă.

E foarte important să îi comunici foarte clar acestui bărbat ce simți și, deopotrivă, ce își dorești de la el, pentru că nu îi plac ocolișurile sau ghicitorile.

Rac- sensibilitatea și fideitatea sunt imperios necesare pentru a-l cuceri!

Nativul rac este foarte sensibil și, la rândul său, își dorește același lucru de la persoana iubită. Totodată, poate fi statornic dacă îi vei oferi liniște sufletească, fiind unul dintre cele mai importante aspecte pentru bărbatul Rac.

Totodată, timiditatea și inocența sunt caracteristici pe care Racii le caută la femeile din viața lor, pentru că au nevoie de o persoană reală, căreia să nu-i fie teamă să fie vulnerabilă, „dezbrăcată” de frici și temeri în viața sa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Leu- trebuie să îi satisfaci nevoia de atenție!

Dragoste. Dacă Leii sunt regii junglei, nu se puteau lăsa mai prejos nici în astrologie. Astfel, nativul Leu își caută o adevărată regină: o femeie frumoasă sufletește, râvnită, cu mare încredere în ea, care are capacitatea de a atrage toate privirile asupra ei. Totodată, pentru un Leu este foarte important să îi spui ce simți să să îl lauzi din când în când, să îl respecți și să îi lași spațiu de decizie, pentru că atunci el îți va propune eternitatea!

Fecioară- trebuie să înveți să accepți rutina...

cum păstrezi un bărbat, horoscop dragoste, bărbat, zodie, dragoste
cum păstrezi un bărbat, horoscop dragoste, bărbat, zodie, dragoste

Horoscop Dragoste. Nativii Fecioară sunt foarte bcuroși când își găsesc o rutină, fiind meticuloși și perfecționiști. Acest lucru se regăsește în toate domeniile, dar mai ales în elații, unde caută stabilitate și o persoană pe care să o cunoască foarte repede, din toate punctele de vedere. Urăște certurile, așa că armonia și înțelegerea sunt vitale, iar femeia ideala pentru bărbatul Fecioară este înțelegătoare, calculată și la fel de perfecționistă ca el. Dacă vrei să te iubească toată viața, trebuie să înveți să preiei controlul atunci când el clachează, pentru că trebuie să știe că se poate baza pe tine.

Citeste si: Lună Plină aprilie 2020. Suprize pentru trei zodii

Balanță- crezi că poți să-i fii suflet pereche?

Horoscop. Nativul Balanță își caută sufletul-pereche, nu relații lipsite de esență. Dacă vă puteți completa unul pe celălalt și dacă simțiți o compatibilitate mare între voi, atunci el nu te va lăsa niciodată! Urăște certurile, așa că bărbatul Balanță este un pacifist care caută o femeie inteligentă, care preferă discuțiile logice și care să îi poată oferi sfaturi pertinente, atunci când el va avea nevoie.Generozitatea este o altă caracteristică pe care nativul Balanță o caută la viitoarea sa soție, fie că vorbim despre timpul pe care ești dispusă să i-l oferi, sentimente sau chiar dulcegării.

Scorpion- pasiune, pasiune, pasiune!

cum păstrezi un bărbat, horoscop dragoste, bărbat, zodie, dragoste
cum păstrezi un bărbat, horoscop dragoste, bărbat, zodie, dragoste

Nativul Scorpion este un bărbat cu adevărat pasional! Tocmai din acest motiv, el caută o femeie senzuală, care să aibă același nivel de senzualitate și sexualitate. Totuși, trebuie să fii conștientă de la început că este un bărbat posesiv, care are nevoie de susținere din partea partenerei sale. Femeia perfectă pentru un Scorpion este independentă, obedientă  (mai ales în pat) și foarte sigură pe ea și forțele sale.

Săgetător- trebuie să-i fii echilibru!

Nativii Săgetător au un elan foarte mare, motiv pentru care, uneori, se pot pierde cu firea, și au nevoie de o femeie care să îi sprijine, și să îi echilibreze. Acest bărbat are nevoie de o femeie cu aventuroasă, căreia să îi placă experiențele noi și care să îi împărtășească nebunia. Pasiunile comune sunt și ele foarte importante, pentru că Săgetătorul este un bărbat care ține la hobby-urile sale. Totodată, trebuie să știi că Săgeătorii sunt bărbați foate puternici, posibil dominanți, dar care știu ce vor și sunt hotărâți, inclusiv pe plan amoros.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Capricorn- dacă ești serioasă și constantă, vei fi aleasa lui.

cum păstrezi un bărbat, horoscop dragoste, bărbat, zodie, dragoste
cum păstrezi un bărbat, horoscop dragoste, bărbat, zodie, dragoste

Dragoste. Nativul Capricorn este un bărbat... tradiționalist, mai ales la capitolul relații. Își caută aleasa, pentru că sunt extrem de raționali, cu icioarele pe pământ și calculați, iar femeia perfectă, trebuie să fie la fel ca ei. Bărbatul Capricorn are nevoie de o femeie care să îl sprijine, să fie serioasă, preocupată de felul în care arată, chiar și elegantă, la nivel de gesturi. Capricornii sunt bărbați care se pot lăsa foarte ușor absorbiți de muncă, motiv pentru care este foarte important să îl susții în ceea ce face, și să îl ajuți să se destindă, dar doar atunci când îți cere!

Vărsător- acceptă-l așa cum este.

Bărbatul Vărsător este sigur pe el, motiv pentru care trebuie să îl accepți așa cum este, nicidecum să îcerci să îl schimbi. Totodată, este foarte important să nu i te dezvălui de la început, să păstrezi un aer misterios, și să nu își dezvălui niciodată următorul pas! Este stimulat de discuții interesante, deci, caută o femeie comunicativă și deschisă, cu care poate dezbate orice subiect (inteligența este și ea foarte importantă, atenție). Totodată, bărbatul Vărsător apreciază să fie în centrul atenției, deci este important să depui puțin efort pentru a-l cuceri, pentru a-l păstra și pentru a-i arăta cât înseamnă pentru tine.

Pești- trebuie să fii egala lui!

cum păstrezi un bărbat, horoscop dragoste, bărbat, zodie, dragoste
cum păstrezi un bărbat, horoscop dragoste, bărbat, zodie, dragoste

Horoscop Dragoste. Peștii caută femei care le pot fi egale, din toate punctele de vedere, foe că vorbim despre discuții, carieră sau inițiativă. Femeia ideală, pentru nativul Pești,  trebuie să posede inteligență nativă, să fie foarte puternică, dar și să știe cum să se descurce în orice situație. Fiind foarte visători și grijulii, bărbații Pești se pot pierde foarte ușor cu firea, momente în care au nevoie ca femeia de lângă ei să preia controlul și să devină înlocuitor pentru ei, dar să fie drăgăstoasă și atentă, astfel încât să-l poate scoate din impas, prin iubirea pe care i-o poartă.

Citeste si: Eclipse lunare. 2020 este anul cu șase eclipse. WOW! Vezi cum cum îți este afectată viața

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Destinul în 2020 în funcție de data nașterii și anul personal. An de temelie și schimbări masive

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies