DESCOPERĂ: Ponturi pentru o relație minunată. Dacă faceţi aceste lucruri, veţi fi fericiţi!

sfaturi intr-o relatie la inceput
DESCOPERĂ: Ponturi pentru o relație minunată. Dacă faceţi aceste lucruri, veţi fi fericiţi!

Indiferent dacă ești căsătorit de mult timp, sau abia începi să ai sentimente pentru partener, această perioadă poate fi destul de dificilă și foarte multe cupluri se vor dezbina.

Pentru foarte multe cupluri această perioadă se poate dovedi a fi una extrem de dificilă, pentru că odată cu trecerea timpului, într-o relație pot interveni aspecte neplăcute, precum monotonie, plictiseală și chiar poți simți o răceală între tine și partener. Având în vedere că petrecem foarte multe lucruri împreună, e foarte greu să găsești o activitate nouă în fiecare zi, așa că poți ajunge să te simți singur, chiar dacă fizic, există cineva lângă tine, oricât de trist ar suna.

Este important să depui efort chiar și acum, pentru că o relație de cuplu nu e minunată de la sine, așa cum foarte mulți oameni cred, trebuie să faci anumite lucruri, ca motorul relației voastre să meargă ca uns, așa că ți-am pregătit câteva reguli, pentru o relație de cuplu perfectă.

Dacă respecți aceste reguli, vei avea o relație de lungă durată, plină de iubire

Citeste si: DESCOPERĂ: 5 semne care îți pot arăta că ai o relație toxică cu soacra

reguli, relație de cuplu, cum să îți menți relația, cuplu, relație de lungă durată
reguli, relație de cuplu, cum să îți menți relația, cuplu, relație de lungă durată

Citeste si: CITEȘTE: 4 semne pentru o relație nefericită. 4 semne pentru o căsnicie nefericită

Este important să-ți surprinzi partenerul de cuplu în fiecare zi, dar asta nu înseamnă că trebuie să te dai peste cap, între pereții apartamentului, pentru a găsi un gest măreț.

Greșit, aici greșesc foarte multe de persoane- o îmbrățișare sinceră, spontană, valorează mai mult decât orice cadou material. Poți pregăti un bilețel de dragoste, poți face un gest neașteptat, ba chiar poți spune magicul „te iubesc”, când partenerul nu se așteaptă și vei vedea cum toată ziua va avea o stare bună și va fi luminos.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cum îți menții dinții sănătoși. Cele mai periculoase fructe pentru dantura ta

reguli, relație de cuplu, cum să îți menți relația, cuplu, relație de lungă durată
reguli, relație de cuplu, cum să îți menți relația, cuplu, relație de lungă durată

Mai mult decât atât, și în această perioadă comunicarea este importantă și nu trebuie neglijată! Indierent ce subiecte abordați în mod normal, e nevoie să discutați și despre voi, sau despre relația voastră, pentru a vă asigura că nu există lucruri nespuse, frustrări sau chiar supărări și ranchiună.

reguli, relație de cuplu, cum să îți menți relația, cuplu, relație de lungă durată
reguli, relație de cuplu, cum să îți menți relația, cuplu, relație de lungă durată

Una dintre cele mai importante reguli, este să împărțiți treburile casnice! De comun acord, încercați să împărțiți sarcinile și să le duceți la bun sfârșit. În plus, aceasta și este o modalitate bună de a vă ajuta reciproc, pentru că vă puteți completa și puteți învăța ceva nou unul de la celălalt. Dacă el nu știe să gătească, faceți împreună, dar învață-l și pe el.

astfel, dacă el toacă legumele, tu le vei găti, iar el va așeza masa ș.a.m.d.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu renunțați la obiceiurile pe care le aveți în mod normal, în afara autoizolării, iar astfel relația voastră va fi minunată! Dacă el are o seară în care se vede cu băieții, se poate juca online cu ei, iar dacă tu mergi la salon o dată pe săptămână, atunci rezervă-ți orele respective pentru îngrijire, fie că alegi să-ți faci o mască de față, un scrub sau să îți aranjezi părul fără motiv. Totodată, este important și să nu renunțați la întâlnirile pe care le aveți în mod normal și, chiar dacă nu puteți ieși în oraș, faceți un mini cinema acasă, sau o cină romantică, așa cum ar fi la restaurantul vostru preferat.

Ce inseamna sa fii intr o relatie
reguli, relație de cuplu, cum să îți menți relația, cuplu, relație de lungă durată[Sursa foto: PixaBay]

E foarte important să nu încerci să schimbi caracterul partenerului de cuplu, pentru că vă veți frustra unul pe celălalt. Când v-ați cunoscut, îl plăceai de el așa cum era, acum dacă l-ai schimba, oare ai simți aceeași atracție? De asemenea, se spună că tot ce ne displace la o altă persoană, ne displace în primul rând la noi, dar nu avem disponibilitatea de a ne schimba, așa că încercăm să îi schimbăm pe cei din jur, Diferențele într-un cumplu sunt imperios necesare, altfelm viața vastră ar fi monotonă și plictisitoare.

Nu mergeți supărați la culcare, nu vă face bine! Încercați să discutați calm, pentru că e normal să aveți păreri diferite. Încercați să aplanați certurile cu umor, în măsura în care motivul scandalului e unul nesemnificativ. Puneți punct conflictului și încercați să vă împăcați rapid, pentru că sunt oameni care-și plâng dorul pentru persoana iubită, în timp ce voi pierdeți timp în care v-ați putea iubi, certându-vă.

Citeste si: 5 greșeli pe care le faci atunci când urmezi o cură de slăbire!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

5 Semne care îți pot arăta că ai o relație toxică cu soacra

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies