„El nu suporta ca eu să mă pup. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon” Oana Zăvoranu rupe tăcerea! Detalii neștiute despre mariajul cu Pepe

„El nu suporta ca eu să mă pup. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon” Oana Zăvoranu rupe tăcerea! Detalii neștiute despre mariajul cu Pepe
„El nu suporta ca eu să mă pup. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon” Oana Zăvoranu rupe tăcerea! Detalii neștiute despre mariajul cu Pepe

Oana Zăvoranu a vorbit despre lucrurile pe care i le interzicea Pepe, pe vremea când erau căsătoriți.

Oana Zăvoranu și Pepe au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au fost căsătoriți timp de 5 ani, din 2006 și până în 2011. Pe parcursul căsniciei, între ei a fost o iubire puternică ce nu a ținut cont de vorbele celor din jur.

Cu toate acestea, despărțirea dintre artist și fosta lui soție a fost una furtunoasă, care a ținut mult timp prima pagină a revistelor de scandal.

Ce i-a interzis Pepe Oanei Zăvoranu pe parcursul căsniciei

Citește și: „L-am iubit foarte mult. El nu înțelegea. Eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața, dormeam pe covor!” Oana Zăvoranu, detalii neștiute legate de relația cu Pepe, la 12 ani de la divorț!

Ce i-a interzis Pepe Oanei Zăvoranu pe parcursul căsniciei
Ce i-a interzis Pepe Oanei Zăvoranu pe parcursul căsniciei[Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ulterior, după ce lucrurile dintre ei s-au mai liniștit, Oana Zăvoranu a scos la iveală detalii neștiute din timpul căsniciei cu Pepe. Potrivit spuselor sale, artistul îi interzicea fostei sale soție să joace în roluri în care trebuia să se pupe cu alți actori.

Oana Zăvoranu a ținut să precizeze că din cauza comportamentului fostului soț a ratat numeroase oportunități profesionale.

El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță.

M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine.
Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat
.”, a spus Oana Zăvoranu, în spațiul public, acum ceva timp. 

Oana Zăvoranu și Pepe, divorț cu scandal

Citește și: “Mi se pare cea mai mare greșeală din viața mea.” Pepe, mărturisiri dureroase despre fostul mariaj cu Oana Zăvoranu

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Zăvoranu și Pepe, divorț cu scandal
Oana Zăvoranu și Pepe, divorț cu scandal[Sursa foto: wowbiz]

Actrița a ținut să precizeze că deși soțul său a fost cel care a depus actele de divorț, de fapt, ea a fost cea care a inițiat această separare deoarece nu a mai dorit să facă parte din acest mariaj. Cu toate acestea, vedeta susține că între ei doi a fost o iubire sinceră și frumoasă, dar lucrurile nu au mai funcționat așa cum trebuie.

Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe .”, a mai povestit Oana Zăvoranu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Sunt însărcinată” Dana Roba și fiica sa, discuție neașteptată în fața camerelor! Makeup artista a postat tot pe contul său de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies