„L-am iubit foarte mult. El nu înțelegea. Eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața, dormeam pe covor!” Oana Zăvoranu, detalii neștiute legate de relația cu Pepe, la 12 ani de la divorț!

„L-am iubit foarte mult. El nu înțelegea. Eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața, dormeam pe covor!” Oana Zăvoranu, detalii neștiute legate de relația cu Pepe, la 12 ani de la divorț!
„L-am iubit foarte mult. El nu înțelegea. Eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața, dormeam pe covor!” Oana Zăvoranu, detalii neștiute legate de relația cu Pepe, la 12 ani de la divorț!

Oana Zăvoranu a vorbit despre divorțul dintre ea și Pepe, dorind să lămurească odată pentru totdeauna acest subiect.

Oana Zăvoranu și Pepe au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă. Cei doi au avut parte de o iubire nebunească, hotărând să nu asculte de gurile rele ale celor din jur, în special de familiile lor, care s-au opus cu vehemență iubirii dintre ei, și s-au căsătorit în urmă cu mai mulți ani.

Dragostea dintre ei nu a durat însă pentru totdeauna, iar în urmă cu mai bine de un deceniu, cei doi foști soți au depus actele de divorț, urmând ulterior un scandal de proporții între ei doi, care a ținut

mult timp prima pagină a revistelor de scandal.

Ulterior, atât Pepe, cât și Oana Zăvoranu au reușit să depășească situația tensionată dintre ei doi, iar odată cu trecerea timpului, fiecare dintre ei a reușit să-și găsească fericirea în brațele altor persoane.

Oana Zăvoranu a spus tot adevărul, la 12 ani de la divorțul de Pepe

Citește și: „Ca tată mă consider cât se poate de atent, grijuliu și implicat. Cel mai important lucru este ca ai mei copii să nu aibă teamă de mine.” Cum se descurcă Pepe în rolul de tată a trei copii

Oana Zăvoranu, detalii neștiute legate de relația cu Pepe, la 12 ani de la divorț!
Oana Zăvoranu, detalii neștiute legate de relația cu Pepe, la 12 ani de la divorț![Sursa foto: wowbiz]

Deși a trecut mai bine de un deceniu de când artistul și fosta lui soție și-au spus „adio”, încă există unele persoane din mediul online care sunt interesate de acest subiect.

Astfel, în urmă cu câteva luni, Oana Zăvoranu a fost nevoită să abordeze subiectul iubirii dintre ea și Pepe, pentru a clarifica odată pentru totdeauna cum au decurs, de fapt, lucrurile între ei doi.

Vizibil deranjată că trebuie să dea din nou explicații despre trecutul său amoros, vedeta a ținut să precizeze că a ajut sentimente sincere pentru fostul soț, dar la un moment dat acestea au dispărut și nu au mai apărut niciodată, așa că nu dorește să mai fie întrebată despre el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

L-am iubit foarte mult, atât cât l-am iubit, eu n-am să fiu nesimțită ca el să spun că a fost cea mai mare greșeală a vieții mele. El poate să spună, pentru că el, săracul, nu este fericit. A fost frumos cât a fost, dar s-a terminat, și din momentul în care s-a terminat și știți că s-a terminat pentru că nu l-am mai iubit, este mai mult decât aberant, stresant și inoportun să mă mai întrebați dacă îl iubesc pe Pepe.(...)

Nu îl mai iubesc pe Pepe, nu mi-este dor de el, nu mă interesează ce face, îi doresc fericire, tot binele din lume. Am reușit să vă elucidez acest aspect care vă întunecă și nu vă lăsa să dormiți?(...) Eu am spus ce am avut de spus, vă blochez, pentru că mi se pare aberant. Omul are o familie, să-i trăiască, un copil sau mai mulți copii, e caz închis.
Putem în această seară să închidem pentru totdeauna acest subiect
?”, a declarat Oana Zăvoranu, în timpul unui live pe rețelele de socializare.

Adevăratul motiv al divorțului dintre Oana Zăvoranu și Pepe

Citește și: „Stai liniștit, tată, stai liniștită, mamă…Fata poate duce.” Ce mesaj le-a transmis Oana Zăvoranu părinților ei decedați

Oana Zăvoranu, detalii neștiute legate de relația cu Pepe, la 12 ani de la divorț!
Oana Zăvoranu, detalii neștiute legate de relația cu Pepe, la 12 ani de la divorț![Sursa foto: wowbiz]

Mai mult decât atât, bruneta a ținut să precizeze că a decis să divorțeze de fostul său soț pentru că nu mai avea sentimente de iubire față de el. Oana Zăvoranu susține că ea l-ar fi avertizat pe artist cu mult timp înainte să depună actele de divorț despre acest aspect, dar el nu a luat în considerare semnalele de alarmă.

„Nu l-am mai iubit pe Pepe, că de aceea am divorțat de el. Am fost răstignită aproape ca Iisus pe cruce pentru că nu l-am mai iubit pe Pepe și pentru că m-am îndrăgostit de altcineva, zici că eram singura femei de pe Mapamond care se îndrăgostea și a existat acel personaj de care m-am îndrăgostit. El nu înțelegea, eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața și tot încercam să-i spun că între noi nu mai e ok, dormeam pe covor și la un moment dat am divorțat. Vă dați seama că nu îl mai iubeam de dinainte să fiu divorțată de el, așa că nu am cum să-l iubesc acum, după atâția ani, dar l-am iubit foarte mult. A fost o dragoste foarte frumoasă, ne-am căsătorit din dragoste, am stat din dragoste, a fost o poveste din aia, noi doi împotriva tuturor. Se poate, ca femeie, să nu-l mai iubești pe cel de acasă. Sunteți nebuni la cap? Cum se  poate și ca bărbat să n-o mai iubești pe cea de acasă.”,   a spus Oana Zăvoranu în live pe TikTok.

Oana Zăvoranu și Pepe, divorț cu scandal

Citește și: Ce gest a făcut Oana Zăvoranu în fața soțului ei! Alex Ashraf a avut o reacție la care nimeni nu se aștepta

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Oana Zăvoranu, detalii neștiute legate de relația cu Pepe, la 12 ani de la divorț!
Oana Zăvoranu, detalii neștiute legate de relația cu Pepe, la 12 ani de la divorț![Sursa foto: wowbiz]

Oana Zăvoru a ținut să le reamintească tuturor că divorțul dintre ea și artist a fost unul scandalos, care a ținut mult timp prima pagină a revistelor de scandal. Bruneta susține că fostul său soț a dorit să o pună pe ea într-o lumină proastă, ceea ce a și reușit deoarece era vizibil afectat de decizia luată de vedetă, aceea de a divorța. Astfel, conform spuselor Oanei Zăvoranu, Pepe a recurs la tot felul de tertipuri prin care să o facă pe fosta lui soție să fie denigrată de cei din jur, apelând chiar și la ajutorul mamei Oanei Zăvoranu, Mărioara Zăvoranu, care în primă fază s-a opus total relației dintre ei doi.

Oana Zăvoranu a mai menționat că acela a fost și momentul în care a decis să apeleze la vrăjitoare, pentru a afla ce se întâmplă în viața sa, după ce a văzut că fostul său soț și mama sa, care înainte de despărțire erau dușmani, au devenit peste noapte prieteni.

„Când cea sau cel de acasă nu înțelege, se intră într-o stare penibilă și se ajunge de cele mai multe ori la divorț, urât sau frumos. El a vrut să fie urât, pentru că probabil că el mă iubea foarte mult la momentul la care am divorțat și a considerat că se răzbună pe mine și a făcut-o. Erau alte vremuri în TV  atunci. Acum, în 2023 nu s-ar mai fi putut face circul pe care l-a făcut el atunci, că s-a dus pe la toate televiziunile, de ziceai că a omorât pe cineva. Eram a nu știu câta femeie care se despărțea de soț, dar eram urâtă de toată populația României pentru că el cânta frumos și plângeau toate femeile și mă urau toți bărbații. E foarte simplu. La momentul ăla, să zicem, am fost înțeleasă greșit, erau și problemele cu mama.

El a fost foarte șiret și parșiv și a acaparat-o pe mama în acest scandal. Mama fiind inimă slabă, i-a cântat și a dansat cu ea într-o emisiune și atunci am  înnebunit, pentru că după ce mama ne făcuse 5-7 ani viața un calvar și era împotriva lui, cum era și mama lui, mi s-a părut aberant ca mama să se coalizeze cu el și el să aibă tupeul la o emisiune pe care o găsiți pe YouTube, și ăla a fost momentul în care am început să merg la vrăjitoare, pentru că am zis ceva îmi scapă, nu se poate 5 ani sau 7 ani mama mi-a făcut viața un calvar că nu mă vedea lângă el și acum mă despart și devin prieteni și mamei îi pare rău că nu mai e ginerele ei.

Ceva nu se pupa și a jucat murdar și urât și se și putea la vremea respectivă, în 2010 se putea mult în televiziune, se putea foarte mult. Acum nu se mai poate atât de mult. Acum, dacă s-ar despărți, doamne ferește, de vreuna din soțiile lui, nu l-ar mai băga nimeni în seamă. Deci, sper din tot sufletul că în această seară v-am lămurit că nu mi-este dor de Pepe, nu-l mai iubesc pe Pepe, nu îl visez pe Pepe. Îi doresc toate cele bune și să fie la el acolo împreună cu soția, cu copilul sau cu soțiile sau cu ce se simte el cel mai bine și am terminat pentru totdeauna acest subiect.”, a mai declarat Oana Zăvoranu.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Tot tac din gură, dar la un moment dat nu o să mai tac. Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit!” Cătălin Cazacu, atac dur la adresa Ramonei Olaru. Motociclistul a răbufnit!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies