„Stai liniștit, tată, stai liniștită, mamă…Fata poate duce.” Ce mesaj le-a transmis Oana Zăvoranu părinților ei decedați?

„Stai liniștit, tată, stai liniștită, mamă…Fata poate duce.” Ce mesaj le-a transmis Oana Zăvoranu părinților ei decedați?
„Stai liniștit, tată, stai liniștită, mamă…Fata poate duce.” Ce mesaj le-a transmis Oana Zăvoranu părinților ei decedați?

Oana Zăvoranu a captat atenția cu mesajul său cel mai recent, postat pe Instagram, unde are o comunitate de peste 540.000 de persoane.

La vârsta de 50 de ani, vedeta a transmis câteva cuvinte în versuri, aducând un omagiu părinților săi care nu mai sunt în viață.

Citește și: „Plata se face în avans, după confirmarea rezervării cu tot cu transport inclus.” Oana Roman își vine hainele. Motivul pentru care a luat această decizie

Ce mesaj le-a transmis Oana Zăvoranu părinților ei decedați

În momentul în care vedeta se confruntă cu clipe mai grele, părinții ei sunt în capul ei de fiecare dată.

„Stai liniștit, tată, stai liniștită, mamă… că fata poate duce/N-are cum să coboare/când știe doar să urce. Pentru mama și tata, azi de ziua mea de nume. Nașterea celui mai mare sfânt, Sfântul Ioan Botezătorul, ocrotitorul numelui meu. Cu dragoste, Oana!”, a scris vedeta pe Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pe data de 17 aprilie 2015, mama ei, Mărioara Zăvoranu, a trecut în neființă la Spitalul Fundeni din București. Ioan Bănicioiu a fost tatăl biologic al Oanei Zăvoranu, în timp ce Nicolae Zăvoranu a fost cel care a adoptat-o.

Ce mesaj le-a transmis Oana Zăvoranu părinților ei decedați
Ce mesaj le-a transmis Oana Zăvoranu părinților ei decedați[Sursa foto: Facebook]

Oana Zăvoranu, procese după ce a jignit public mai multe persoane publice

În urmă cu un an și câteva luni, Oana Zăvoranu deținea propria emisiune online pe canalul său de YouTube, în care satiriza mai mulți artiști din lumea showbiz-ului și influenceri. Cristina Ich era denumită "Câh", Adelina Pestrițu era poreclită "Pinochio", iar Dorian Popa era numit "Popey Musculosul". Aceste comentarii i-au determinat pe vedete să reacționeze și să decida să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu. Totuși, în luna aprilie, în Vinerea Mare, Oana Zăvoranu le-a cerut scuze public.

„Astăzi am găsit puterea să fac pace cu mine… pentru că este o zi mare, Vinerea Mare, zi în care Mântuitorul nostru Iisus Hristos a fost batjocorit, scuipat, bătut, vândut pentru 30 de arginți și răstignit pe Cruce între doi tâlhari… pentru păcatele noastre! „Astăzi simt nevoie să îmi cer iertare tuturor persoanelor pe care le-am necăjit, jignit, supărat, de care am râs, prin intermediul unei emisiuni greșite… emisiune care acum îmi pare bizară și lipsită de sens… Nici măcar nu am câștigat bani sau faima prin intermediul ei, ci doar mi-am arătat, cred, frustrarea neștiută de

mine de la acea vreme spunând lucruri dureroase despre alții, sub formă unui pamflet. Trist a fost că acei oameni niciodată nu mi-au greșit cu ceva!”, a spus vedeta, în urmă cu câteva luni.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce mesaj le-a transmis Oana Zăvoranu părinților ei decedați
Ce mesaj le-a transmis Oana Zăvoranu părinților ei decedați[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu mai vede, nu mai aude, grea este bătrânețea.” Andreea Bănică a vorbit despre una dintre temerile ei. Vedeta nu se poate obișnui cu acest gând

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cu cine s-a afișat Andreea Bălan în mașina decapotabilă. Primele imagini cu Victor Cornea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies