„Plata se face în avans, după confirmarea rezervării cu tot cu transport inclus.” Oana Roman își vine hainele. Motivul pentru care a luat această decizie

„Plata se face în avans, după confirmarea rezervării cu tot cu transport inclus.” Oana Roman își vine hainele. Motivul pentru care a luat această decizie
„Plata se face în avans, după confirmarea rezervării cu tot cu transport inclus.” Oana Roman își vine hainele. Motivul pentru care a luat această decizie

Oana Roman beneficiază de stabilitate financiară. Fiica fostului premier al României colaborează cu o afacere alături de fostul său partener de viață și are numeroase contracte de imagine. Cu toate acestea, ea are o abordare prudentă în ceea ce privește cheltuirea banilor pe haine. Prin urmare, atunci când nu mai poartă anumite articole vestimentare, le vinde la prețuri accesibile. Oana a impus, de asemenea, anumite reguli pentru cumpărători.

Oana Roman prezintă o atitudine antreprenorială și evită risipa de bani. Din acest motiv, atunci când hainele îi devin nepotrivite sau nu mai poartă anumite articole vestimentare, ea le vinde prin intermediul rețelelor de socializare. Nu este prima dată când fiica lui Petre Roman recurge la această practică de vânzare a hainelor sale. A procedat similar acum câțiva ani, când a avut o pierdere semnificativă în greutate.

Oana Roman își vine hainele

Oana Roman a fost una dintre primele vedete din România care a adoptat această practică. Ulterior, alți oameni publici din țară, inclusiv Bianca Drăgușanu, au urmat exemplul său. Oana Roman vinde atât haine, cât și accesorii pe care nu le mai utilizează, iar prețurile sunt accesibile pentru oricine.

Oana Roman, fiica fostului premier al României, a luat decizia de a-și valorifica hainele pe care nu le mai poartă.

 Astfel, ea a ales să se fotografieze în ele și să le posteze pe platformele de socializare. Aceste articole vestimentare sunt în aproape stare nouă, fiind purtate doar o singură dată sau de puține ori. Oana Roman le vinde la prețuri accesibile, atrăgând rapid interesul potențialelor cumpărătoare.

Citește și: „Mi se pare extrem de urât.” Oana Roman a vorbit despre vedetele care își expun copiii pe rețelele de socializare. Ce părere are despre acest aspect

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 Oana Roman își vine hainele.
Oana Roman își vine hainele.[Sursa foto: Facebook]

Ce condiții a impus Oan a Roman pentru cei care vor să îi cumpere hainele

Vedeta nu se limitează la vânzarea hainelor scumpe, ci oferă și articole achiziționate de la branduri mai accesibile ca preț.

 Indiferent de buget, există opțiuni pentru toată lumea. Totuși, Oana Roman a impus anumite reguli pentru cumpărători. Nu se acceptă retururi, iar costurile de transport sunt suportate de către cumpărător.

Vânzarea hainelor se realizează numai prin plata în avans, iar rezervările articolelor vestimentare nu sunt valabile mai mult de o oră.

„Nu accept retur. Ofer dimensiuni, poze și toate detaliile. Plata se face în avans, după confirmarea rezervării cu tot cu transport inclus. După ce s-a făcut plata fac AVB și pregătesc coletul. Nu țin o rezervare mai mult de o oră din momentul în care am răspuns la rezervare.

Dacă nu primesc răspuns cu confirmarea rezervării trec la următoarea rezervare”, a spus vedeta pe contul ei de Instagram.

 Oana Roman își vine hainele.
Oana Roman își vine hainele.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Patru cutii cu rochii! Trebuie să dau probabil jumătate dintre el” Oana Roman a slăbit atât de mult încât trebuie să își înnoiască garderoba!

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce se întâmplă cu femeile cu pensii sub 1.700 de lei! Anunțul făcut de Guvern

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies