Eleganța fără compromisuri. Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le aleagă niciodată la o întâlnire

Eleganța fără compromisuri. Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le aleagă niciodată la o întâlnire
Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le aleagă niciodată la o intâlnire

Eleganța trebuie să ne însoțească pretutindeni. Însă știați ce ar trebui să nu facem niciodată la o întâlnire?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 10 elemente pe care femeile nu ar trebui să le facă niciodată la o întâlnire. În plus, descoperiți și care sunt motivele pentru care ar trebui să respectați aceste aspecte. 

 

10. Nu arăta prea mult 

Pe locul 10 se află faptul că nu ar trebui ca niciodată să arătăm prea mult.

În momentul în care participați la o întâlnire, o faceți pentru că vă doriți să cunoașteți respectiva persoană mai mult, și nu să-i atrageți atenția într-un mod sau altul, prin alte circumstanțe, precum un decolteu generos. Bineînțeles că dacă veți alege să faceți acest lucru, partenerul respectiv nu prea va fi atent la ceea ce veți discuta de fapt, iar gândul lui va pleca departe. Astfel, în momentul în care căutați relația serioasă în care să vă implicați cu adevărat, veți dori ca bărbatul de lângă voi să nu vă vadă doar în acest mod, iar dacă totuși doriți să arătați
puțin din decolteu, ar trebui să o faceți într-un mod cât mai simțit. 

Citește și: Secretele unui stil impecabil. Sfaturi cheie pentru a-ți perfecționa stilul și a evita greșelile care pot afecta aspectul tău

elementele pe care femeile nu trebuie sa le aleaga niciodata la o intalnire
Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le aleagă niciodată la o intâlnire[Sursa foto: freepik]

Citește și: Capsulele garderobei. Top 10 elemente vestimentare de bază de care aveți nevoie cu adevărat

9. Nu te îmbrăca mult prea creativ sau complicat 

Pe locul 9 se află faptul că nu ar trebui ca niciodată să ne îmbrăcăm mult prea creativ sau complicat. Este cunoscut deja faptul că pentru bărbați, puțin înseamnă întotdeauna mai mult, în special atunci când vă doriți să aveți o comunicare deschisă cu ei. Astfel, cu cât veți aborda o ținută mai simplă și mai lejeră, cu atât bărbatul de lângă voi nu se va complica, pentru a vă vedea doar ca femei extravagante, poate câteodată mult prea creative pentru el.

Bineînțeles că este în regulă să vă transpuneți personalitatea într-o ținută, însă cu toate acestea nu mergeți la o prezentare de modă sau la o ieșire în oraș cu prietenele, pentru că bărbații sunt impresionați cu adevărat de lucrurile simple, feminine și clasice. 

ce nu ar trebui sa faca o femeie la o intalnire
Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le aleagă niciodată la o intâlnire[Sursa foto: freepik]

8. Nu purta genți de brand 

Pe locul 8 se află faptul că nu ar trebui ca niciodată să purtăm genți de brand.

Bineînțeles că gențile de brand sunt extrem de frumoase și binevenite într-o ținută, pentru că va face ținuta să arate cu adevărat în tendințe, însă cu toate acestea, atunci când participați la o întâlnire, ar trebui să rămâneți la o geantă simplă, iar chiar dacă este de brand, să nu fie afișat pe toată geanta. Acest aspect este legat în principal de faptul că, bărbații respectivi te vor eticheta conform brandului respectiv, în ciuda faptului îți dorești să ai o apariție de înaltă calitate și de bun gust. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

ce vrea un barbat de la femeie
Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le aleagă niciodată la o intâlnire[Sursa foto: freepik]

7. Nu purta pantofii cu platformă, stiletto 

Pe locul 7 se află faptul că nu ar trebui ca niciodată să purtăm pantofi cu platformă, stiletto. Atunci când participăm la o întâlnire și alegem o astfel de pereche de pantofi, nu vom face nimic altceva decât să devenim puțin vulgare, ceea ce nu ne dorim absolut deloc.

În cazul în care întâlnirea are loc la prânz, în timpul zilei, și vă doriți totuși să purtați pantofi cu toc, ar trebui să-i alegeți pe cei care au doar puțin toc, iar dacă întâlnirea are loc pe timp de seară, puteți alege tocuri întotdeauna, însă nu cele menționate. Astfel, se recomandă ca tocul să fie de maxim 8 cm, și nu mai mult de atât. 

diferentele dintre barbati si femei in societate
Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le aleagă niciodată la o intâlnire[Sursa foto: freepik]

6. Nu purta rochie scurtă, mulată 

Pe locul 6 se află faptul că nu ar trebui ca niciodată să purtăm o rochie scurtă, mulată. Se pare că această rochie a fost purtat atât de mult în ultima vreme, încât a devenit o rochie semnătură pentru o femeie care își dorește neapărat să fie în centrul atenției. Acest aspect funcționează exact invers, bărbații vor veni la tine în momentul în care vor vedea că nu-ți dorești atenția fiecăruia in parte. Bineînțeles că acum nu trebuie să apelăm la ținute în care să nu se ne simțim confortabil și să nu fie în concordanță cu ocazia la care participăm, însă cu toate acestea nu ar trebui nici să purtăm acest tip de rochie sub nicio formă. Este normal ca în momentul în care participăm la o întâlnire să ne dorim să ne arătăm silueta, să o punem în valoare cât mai bine cu putință, arătând astfel mult mai feminine și elegante, aspect pe care îl putem face fără nicio problemă prin articole vestimentare care au croiul, țesătura și potrivirea în așa fel încât corpul nostru să fie pus în valoare într-o formă elegantă. 

stil eleganta si rafinament
Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le aleagă niciodată la o intâlnire[Sursa foto: freepik]

5. Nu trebuie să ai un look prea extravagant 

Pe locul 5 se află faptul că nu ar trebui ca niciodată să avem un look prea extravagant. Poate că în momentul în care participăm la o întâlnire, ne dorim să arătăm cât mai scump cu putință, însă s-ar putea ca în unele momente chiar să o facem peste măsură. Acest aspect poate să fie legat atât de articolele vestimentare purtate, cât și despre bijuterii. Bineînțeles că în momentul în care ne vom afișa cu toate diamantele pe care le avem, adăugând la acestea și o blană foarte frumoasă, vom da impresia instant că am încercat prea mult și că suntem prea extravagante, ceea ce nu ne prea dorim. Este important ca chiar de la prima întâlnire să-i semnalați partenerului că sunteți într-un echilibru constant, că poate aveți gusturi scumpe, însă vă bucurați de un stil de viață în limita bunului simț, fără prea multe exagerări. 

Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le aleagă niciodată la o intâlnire[Sursa foto: freepik]

4. Nu purta haine masculine 

Pe locul 4 se află faptul că nu ar trebui ca niciodată să purtăm haine masculine. Aici se încadrează și articolele vestimentare oversized, pe care nu ar trebui să le purtăm, dat fiind faptul că ne dorim ca abordarea noastră să fie una cât mai feminină cu putință, ceea ce înseamnă că ar trebui să evităm cu orice preț tot ce înseamnă croi masculin, tendințe masculine, forme de îmbrăcăminte masculină, pentru că acestea nu-l vor impresiona absolut deloc pe bărbatul cu care ieșiți la o întâlnire, reprezentând aspecte care deseori îl pot face să te respingă. Prin urmare tot ce ar trebui să facem ar fi să ne axăm întotdeauna pe tot ce înseamnă croi feminin, pentru ca ținuta noastră să fie elegantă și să atragă atenția exact așa cum ne dorim. 

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le aleagă niciodată la o intâlnire[Sursa foto: freepik]

3. Nu purta un machiaj prea încărcat 

Pe locul 3 se află faptul că nu ar trebui ca niciodată să purtăm un machiaj mult prea încărcat. Întotdeauna ar trebui să evităm machiajul greu, aici încadrându-se și machiajul pentru ochi, rimelul folosit într-un mod exagerat, straturile groase de fond de ten, rujul de o nuanță puternică, genele false prea lungi și multe alte astfel de aspecte. De asemenea, ar trebui să luați în calcul momentele în care poate că vă veți apropia mai mult, de exemplu vă veți îmbrățișa, moment în care tot machiajul va ajunge pe cămașa lui, aspect pe care riscați să îl faceți cu siguranță în momentul în care alegeți să purtați mult prea mult machiaj, ajungând într-o situație foarte inconfortabilă. 

Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le aleagă niciodată la o intâlnire[Sursa foto: freepik]

2. Nu purta pernițe pentru umeri

Pe locul 2 se află faptul că nu ar trebui ca niciodată să purtăm pernițe pentru umeri. Acestea se regăsesc deseori în tendințele rochiilor și topurilor cu umeri, însă cu toate acestea, ar trebui să le purtăm fără aceste pernițe, dat fiind faptul că vor face din ținuta noastră, dintr-o ținută feminină, una masculină, mărind umerii și făcându-i mult mai dominanți și proeminenți. Putem găsi nenumărate alte articole vestimentare care să nu conțină aceste pernițe, pentru a arăta mult mai feminine și elegante, fără să ne facem griji că vom da o impresie greșită. 

Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le aleagă niciodată la o intâlnire[Sursa foto: freepik]

1. Nu purta un bronz fals

Pe locul unu se află faptul că nu ar trebui ca niciodată să purtăm un bronz fals. Este cunoscut deja faptul că în timpul verii deseori, există persoane care apelează la bronzul fals, aplicând diverse produse pe corp, tocmai din cauza faptului că nu au avut timp să își creeze un bronz natural, însă cu toate acestea își doresc ca pielea lor să se mai închidă puțin folosind astfel de produse. Cu toate acestea, s-ar putea ca în unele momente să nu ne pricepem atât de mult să folosim aceste produse de bronz fals, și să avem o nuanță destul de greșită a corpului, în ciuda faptului că poate produsul pe care l-ați achiziționat este de înaltă calitate. De asemenea, atunci când bronzul este unul fals, există șanse mari ca acesta să se transfere pe suprafețele pe care le atingeți, aspect care se poate întâmpla chiar și la prima întâlnire atunci când vă îmbrățișați, sau chiar și la alte întâlniri următoare, în momentul în care petreceți mai mult timp împreună. Cu siguranță nu vă doriți ca autobronzantul să rămână pe suprafețe, motiv pentru care ar trebui să evitați aceste produse cu orice preț, în special pentru că nuanța pielii este frumoasă exact așa cum este. 

Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le aleagă niciodată la o intâlnire[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Capsulele garderobei. Top 10 elemente vestimentare de bază de care aveți nevoie cu adevărat

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies