Eleganță la preț mic: 7 moduri de a arăta scump fără a cheltui mult

cum sa arati bine cu bani putini
Eleganță la preț mic: 7 moduri de a arăta scump fără a cheltui mult

Eleganța la preț mic, chiar există! Însă știai cum o poți obține?

Află din rândurile următoare, care sunt doar câteva dintre trucurile de care poți tine cont și pe care le poți pune în aplicare, dacă îți dorești să arăți scump, fără să fie nevoie să cheltui prea mult.

 

1. Alegeți o haină lungă

Unul dintre cele mai bune trucuri pentru a obține un look sofisticat este să optezi pentru o haină lungă în timpul iernii.

Paltoanele scurte și voluminoase pot da impresia de stil ieftin sau chiar învechit. În schimb, un palton lung emană eleganță și rafinament, ridicând nivelul oricărei ținute. Alege un palton lung în nuanțe de bej sau negru pentru a adăuga un aer de lux întregului tău outfit. Modelele clasice de paltoane pot părea deosebit de scumpe, iar lungimea ideală ar trebui să fie până la genunchi.

2. Gențile structurate arată mai scumpe

O ținută elegantă, care emană stil de designer, este adesea completată de tipul de geantă pe care o porți. Dacă vrei să arăți sofisticat, optează pentru o geantă rigidă și bine structurată, care va adăuga un plus de rafinament garderobei tale. Rucsacii sau gențile mari nu sunt cea mai bună alegere când vrei să obții un look de lux. Cel mai indicat este să alegi genți negre, preferabil cu texturi de piele, chiar dacă sunt din piele ecologică.

Citește și: Îngrijirea ochelarilor: Cum să îți păstrezi lentilele și ramele în stare perfectă

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

cum sa porti tinute elegante
Eleganță la preț mic: 7 moduri de a arăta scump fără a cheltui mult[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce să porți într-o croazieră

3. Tocurile mici sunt grozave

Purtarea tocurilor foarte înalte nu îți va oferi acel look rafinat și luxos pe care îl cauți. În schimb, alege să îți completezi ținutele cu o pereche de tocuri mici și ascuțite, de preferat într-o nuanță de negru. Acestea vor adăuga un aer elegant și profesional ținutei tale, fiind totodată mult mai confortabile. Calitatea vizuală a pantofilor este esențială, așa că optează pentru pantofi din piele ecologică care sunt accesibili, dar au un aspect plăcut.

Pantofii curați și bine întreținuți par întotdeauna mai scumpi decât sunt în realitate, iar cei negri sau nude tind să dea un plus de eleganță.

4. Ochelari de soare cool

Optează pentru ochelari de soare eleganți! Poartă o pereche de ochelari de soare cât mai des posibil. Chiar și o pereche simplă, neagră, poate completa perfect ținuta, dar asigură-te că îi porți doar în timpul zilei și doar când e necesar.

Alege ochelari cu rame mai groase sau cu un efect ombre. Evită modelele de ochelari în culori stridente.

tinute elegante ieftine
Eleganță la preț mic: 7 moduri de a arăta scump fără a cheltui mult[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

5. Alegeți cu înțelepciune accesoriile

Evită bijuteriile din plastic sau accesoriile colorate ciudat dacă vrei să arăți elegant! Dacă singurele tale bijuterii sunt din plastic, mai bine renunță la ele. Optează pentru accesorii clasice, inspirate de tendințele minimaliste. Colierele aurii, ceasurile discrete sau cerceii mici vor adăuga mereu un aer sofisticat fără să pară ieftine. Dacă bijuteriile tale cu detalii aurii arată prea evident "false", mai bine nu le purta. Acordă timp căutării unor bijuterii aurii cu aspect autentic pentru un efect de impact! Evită să porți prea multe bijuterii deodată, căci pot da un aspect ieftin. De regulă, 2-3 piese sunt suficiente pentru un look rafinat.

tinute elegante
Eleganță la preț mic: 7 moduri de a arăta scump fără a cheltui mult[Sursa foto: freepik]

6. O eșarfă neutră

Un accesoriu simplu poate transforma o ținută banală într-una elegantă. Poate adăuga un strop de stil oricărui tip de outfit! O eșarfă chic este cel mai ușor truc pentru a arăta sofisticat fără prea mult efort, și, de obicei, poți găsi una frumoasă la un preț accesibil. Optează pentru o eșarfă în culori neutre. Alege modele care imită textura lânii autentice. Caută idei pentru a purta eșarfa în moduri cât mai stilate.

7. Simplitatea este pe primul loc

Dacă vrei să arăți scump și sofisticat, optează pentru ținute simple, dar cu un design rafinat, care să aibă un aer clasic, fără să fie plictisitoare. Moda franceză poate fi o sursă excelentă de inspirație, deoarece francezii știu mereu cum să arate eleganți cu piese vestimentare simple. Alege culori neutre și caută croieli și stiluri interesante, care să fie elegante și să iasă în evidență. Dacă nu ești sigur ce să alegi, optează pentru texturi fluide, cum ar fi șifonul, care imită mătasea. Și blana falsă este o alegere bună!

tinute elegante pentru femei
Eleganță la preț mic: 7 moduri de a arăta scump fără a cheltui mult[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Găsește-ți stilul: 5 elemente de garderobă care sunt mereu la modă

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies