Elena, câștigătoarea sezonului 5 ”Bravo, ai stil!”, în lacrimi! I-a fost închis contul! Motivul este surprinzător

Elena, câștigătoarea sezonului 5 ”Bravo, ai stil!”, în lacrimi! I-a fost închis contul! Motivul este surprinzător
Elena, câștigătoarea sezonului 5 ”Bravo, ai stil!”, în lacrimi! I-a fost închis contul! Motivul este surprinzător

Elena, câștigătoarea sezonului 5 ”Bravo, ai stil!”, a avut parte de un șoc! I-a fost închis contul!

Elena, câștigătoarea sezonului 5 ”Bravo, ai stil!” se confruntă cu o situație neobișnuită. În urmă cu două zile, tânăra s-a bucurat enorm de succesul pe care l-a avut de-a lungul edițiilor de la ”Bravo, ai stil!” sezonul 5, însă astăzi s-a confruntat cu o situație delicată! Contul său de instagram a fost închis.

Cel mai probabil, acest lucru a survenit în urma invidiei și răzbunării antifanilor tinerei.

Citeste si: Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil!: "Nu m-am împrietenit cu nicio concurentă"- Primele declarații după ce a luat premiul cel mare

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Finala ”Bravo, ai stil!”: Elena a câștigat Coroana pentru cea mai stilată femeie din România și cei 100.000 de lei!

Elena, câștigătoar ”Bravo, ai stil!”, primele declarații după ce a luat premiul cel mare

Elena Geamăn a câștigat sâmbătă marele premiu la Bravo, ai stil!, sezonul al cincilea! Elena a primit un cec în valoare de 100.000 de lei. Tânăra concurentă de la Bravo, ai stil! a venit astăzi la Teo Show și a făcut declarații. Elena Geamăn a mărturisit că nu și-a făcut prietene la Bravo, ai stil! pentru că nu acesta era scopul ei, ci acela de a câștiga emisiunea de la Kanal D.

"Cred că m-am născut cu un simț stilistic desăvârșit, pentru mine hainele au avut întotdeauna o însemnătate aparte. Hainele sunt foarte importante pentru mine. Nu toată lumea se pricepe la asta. Dacă nu te pricepi, există persoane la care să apelezi. Cel mai tare m-au uimit oamenii care au dat bani să mă voteze, au votat pentru îndeplinirea visului meu. Multe fete s-au schimbat de-a lungul competiției.

Nu e despre bani, nu pentru bani am venit aici. Nu pot să mă întrețin ca personal shopper. Am colaborat cu diverse branduri, făceam styling, pozam", a declarat Elena Geamăn în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mariana Cojocaru, horoscop special până la Sânziene! Karma plătește polițe până pe 24 iunie. Începe perioada de transformare a zodiilor - previziuni complete pentru kfetele.ro

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies