Elena Ionescu, declarații șocante după ce a apărut la Survivor România nemachiată! ”Suprafața și carcasa sunt trecătoare”

Elena Ionescu, declarații șocante după ce a apărut la Survivor România nemachiată! ”Suprafața și carcasa sunt trecătoare”
Elena Ionescu, declarații șocante după ce a apărut la Survivor România nemachiată! ”Suprafața și carcasa sunt trecătoare”

Elena Ionescu a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu fața la Survivor România.

De mai bine de șapte ani, Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România, se lupta cu un ten imperfect. În ciuda frumuseții sale, fața plină brăzdată de semne a afectat-o mereu din punct de vedere mental. Mai ales că nici tratamentele pe care le-a încercat nu au reușit să îi salveze deloc pielea. Dimpotrivă, de fiecare dată când a apelat la un specialist în cosmetică, s-au înrăutățit. Doar machiajul a mai mascat un pic situația și a ajutat-o să se simtă bine, cel puțin în public.

Elena Ionescu a vorbit despre problemele cu tenul! ” În Republica Dominicană, am fost naturală atât cât am putut”

Participarea faimoasei la Survivor România avea însă să îi schimbe viața din acest punct de vedere. Elena Ionescu a învățat să se aprecieze și să nu mai ia în seamă ce spune lumea și să realizeze că frumusețea îzvorăște din altă parte.

”Acesta este farmecul acestei emisiunii, să te arăți așa cum ești, nu mi-am pus pic de machiaj pe față. După 15 ani de când sunt în industria muzicală, unde nu am apărut decât cu fard pe față, acum am fost eu. Recunosc, multe dintre problemele pe care le-am avut cu fața au fost din cauza machiajului, și acum regret, dar așa a fost situația, trebuie să apari cumva în fața publicului.

În Republica Dominicană, am fost naturală atât cât am putut”, a mărturist Elena Ionescu într-un live exclusiv la WOWbiz.ro, în cadrul emisiunii ”Ștafeta mixtă!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Iancu Sterp, primele declaratii dupa ce Elena Ionescu a castigat ''Survivor Romania'': ''Pe oamenii adevarati...''

Citeste si: Incredibil! Cum arată picioarele Elenei Ionescu după ce a câștigat Survivor România! Așa arată un Supraviețuitor! EXCLUSIV

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce mesaj a transmis Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon sezonul 2, după ce Elena Ionescu a câștigat Survivor România

Elena Ionescu nu a avut machiaj deloc la Survivior România!”  Poate să mă judece lumea până la urmă”

Elena Ionescu nu a avut machiaj deloc la Survivior România, dar nu a contat.

”Am avut destul de multe frustrări pe tema aceasta, iar Survivor m-a ajutat să le depășesc. Mi-am zis... Doamne, mi-ar plăcea să fiu eu omul ăla simplu, natural, atât! Poate să mă judece lumea până la urmă, să mă judece dacă vrea, căci până la urmă, nu suntem perfecți. Eticheta poate ascunde multe lucruri din interior, dar dacă interiorul este frumos, nimic nu mai contează. Am învățat, aici, că oamenii sunt frumoși în interior, am învățat că suprafața și carcasa sunt trecătoare și oamenii pe care vreau să îi am lângă mine de acum încolo vor fi doar cei cu
o astfel de frumusețe, interioară, în rest, nu îmi doresc asocieri”,
a spus Elena Ionescu la ”Ștafeta mixtă!”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies