Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital

Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital
Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital

Elena Merișoreanu trece printr-o perioadă mai grea, deoarece în dimineața de 14 decembrie a fost transportată de urgență la spital.

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară, care are o carieră foarte lungă în spate, iar de-a lungul timpului a reușit să își creeze o comunitate foarte mare de oameni care sunt alături de ea și care o susțin la fiecare pas. În momentul actual, interpreta nu se simte atât de bine, din cauza problemelor de sănătate, dar va reuși să depășească acest moment, iar fanii și apropiații vor fi alături de ea.

Din păcate pentru artistă, problemele la genunchi s-au agravat, iar durerile au devenit insuportabile. Artista s-a dus cât de repede a putut la spital și a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Citește și: „Abia mai stau în picioare.” Elena Merișoreanu, de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate a venit din Londra

Elena Merișoreanu, de urgență la spital

În perioada următoare, Elena Merișoreanu va fi nevoită să se deplaseze cu ajutorul unui cadru timp de câteva luni, deoarece acesta va fi timpul necesar pentru a se putea recupera, după intervenția chirurgicală.

În urmă cu puțin timp, artista a mers în Anglia, acolo unde a fost invitată să facă atmosferă, în cadrul unui concert pentru românii din diaspora. Cu toate acestea, la scurt timp după ce a revenit în țară, interpreta de folclor a declarat care sunt problemele ei de sănătate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Nu era vremea să plece dintre noi.” Maria Cârneci, mărturisiri despre clipele sfâșietoare după moartea soțului ei

Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital.
Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital.[Sursa foto: Facebook]

Ce a declarat Elena Merișoreanu la momentul respectiv despre problemele de sănătate

În acea perioadă, Elena Merișoreanu a spus că problemele ei de sănătate s-au agravat, iar din acest motiv trebuie să stabilească o întâlnire cu medicul său, pentru a vorbi despre operația pe

care a amânat-o, până în momentul actual, din cauza faptului că nu avea timp.

Pe lângă aceste aspecte, tot atunci, cântăreața a spus că nu mai poate amâna operația, deoarece începuse să se simtă din ce în ce mai rău.

„Abia mai stau în picioare. Sunt rău cu piciorul, nu mai pot aștepta, trebuie să mă operez. Mâine o să vorbesc cu domnul profesor”, a

declarat Elena Merișoreanu, pentru Playtech.ro.

Citește și: „Mi-a dat un pumn în cap”. Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț

Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital.
Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital.[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Corina Chiriac. ”Hrănesc pi­sicile și porumbeii din cartier, face par­te din ritualul meu zilnic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies