Elena Merișoreanu a vorbit despre situația sa financiară! Ce face interpreta de muzică populară cu banii: „Nu ducem lipsă! Mi-a plăcut aurul, mi-a plăcut să fiu cochetă.”

Elena Merișoreanu a vorbit despre situația sa financiară! Ce face interpreta de muzică populară cu banii: „Nu ducem lipsă! Mi-a plăcut aurul, mi-a plăcut să fiu cochetă.”
Elena Merișoreanu a vorbit despre situația sa financiară! Ce face interpreta de muzică populară cu banii: „Nu ducem lipsă! Mi-a plăcut aurul, mi-a plăcut să fiu cochetă.”

Elena Merișoreanu a vorbit despre vremurile grele din zilele noastre.

Elena Merișoreanu, în vârstă de 77 de ani, a fost și este în continuare una dintre cele mai iubite și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară, care a reușit de-a lungul timpului să își creeze o carieră de succes în lumea muzicii populare românești. Astfel, atât ea, cât și soțul său, au muncit din greu pentru a avea parte de condiții de lux la bătrânețe.

Cu toate acestea, se pare că scumpirile din zilele noastre se resimt chiar și în buzunarul artistei.

Elena Merișoreanu trage un semnal de alarmă cu privire la scumpirile din țară

Citește și: Elena Merișoreanu, mândră de tatuajele pe care le are la nivelul feței! Cum a luat artista această decizie: „Am buzele tatuate, am sprâncenele tatuate, am ochii tatuați, ce îmi trebuie mai mult?”

Elena Merișoreanu a vorbit despre situația sa financiară! Ce face interpreta de muzică populară cu banii
Elena Merișoreanu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Elena Merișoreanu a vorbit despre diferențele dintre generații! Ce a observat artista la nepoții săi: „Tot tineretul nu știe să se uite decât pe telefon. Nu citesc cărți.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Interpreta de muzică populară a vorbit în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu este creșterea accelerată a prețurilor și despre oamenii care nu își permit să mănânce, făcând o comparație între regimul comunist și cel din zilele noastre.

Nu ducem lipsă, deși acum se simte foarte tare. Eu am patru centrale și mie nu mi-a venit nici mai mult nici mai puțin de 6000 de lei, factura la gaze. Pensia mea nu acoperea să plătesc aia. Eu nu mă duc la cumpărături. Nu prea face cumpărături. Le face ba bărbatul meu, fiica, nepoții. Am fost acum înainte de moșii de iarnă să fac eu cumpărături pentru ce trebuie să pun în pachet.

Eu m-am crucit. Am făcut cruce pe la fiecare stand. Pe 3-4 ori s-au scumpit toate. Cum o trăi lumea asta? Erau niște bătrânei, se vedea că sunt niște oameni care au muncit o viață, se uitau la o bucată de cașcaval, 55 de lei. Mă uitam la ei și zic Doamne, ăia nu au mai mult de 1200 de lei pensie. Păi cu ce își plătesc întreținerea? Cu ce își iau medicamente? Doamne, ce vremuri! Vremuri tulburi.
Așa ceva nu a fost nici pe vremea lui Ceaușescu. Nu ducea lumea lipsă. Era pe cartelă zahărul, uleiul, avea lumea ce mânca. Acum ajung oamenii să spună că nu mănâncă decât o dată pe lună, dacă își permit să ia o bucată de pui
.”, a spus Elena Merișoreanu.

Ce a făcut Elena Merișoreanu cu averea?

Elena Merișoreanu a vorbit despre situația sa financiară! Ce face interpreta de muzică populară cu banii
Elena Merișoreanu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Artista a mărturisit că de-a lungul vieții și-a făcut toate plăcerile, dar a avut grijă să pună și bani deoparte. Mai mult decât atât, Elena Merișoreanu este foarte atașată de copiii și nepoții săi, pe care îi ajută mereu cu bănuți.

M-am și bucurat și m-am răsfățat cu ce am vrut eu. Mi-a plăcut aurul, mi-a plăcut să fiu cochetă, dar să știi că mi-am pus pentru zile negre și am mai investit și într-o căsuță, și în alta și uite așa.

Averea am investit-o și în copii și în nepoți. Îi ajut, chiar dacă au salariu .”, a mai spus interpreta de muzică populară.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Lidia Buble pune bazele unei noi afaceri! Pe ce planuri vrea să se dezvolte artista! „Deja am început să lucrez așa câte puțin, să-mi fac mici conexiuni.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies