Cine este ELENA VĂNCICĂ, soția lui Adrian Văncică (Celentano). „Dar dincolo de asta, suntem o fa­milie normală, cu prie­teni mulţi, cu vizite"

ELENA VANCICA: Cine este soția lui Adrian Văncică (Celentano), actorul din Las Fierbinți
Cine este ELENA VĂNCICĂ, soția lui Adrian Văncică (Celentano). „Dar dincolo de asta, suntem o fa­milie normală, cu prie­teni mulţi, cu vizite"

Află cine este soția lui Adrian Văncică, zis și Celentano din Las Fierbinți.

Adrian Văncică este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, nemaiavând nevoie de nicio prezentare. Personajul Celentano din „Las Fierbinți” i-a adus succesul și astfel, românii au devenit din ce în ce mai curioși cu privire la viața actorului din spatele camerelor de luat vederi.

Adrian Văncică se poate declara împlinit, întrucât cariera sa este în plină ascensiune și în plan personal se pare că lucrurile sunt la fel de roz.

Citeste si: CV COSMIN NATANTICU: Cine este, cu adevărat și ce profesie mai are pe lângă actorie

Cine este soția lui Adrian Văncică

Adrian Văncică trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de ani buni, alături de soția sa, Elena Văncică, cei doi având împreună două fete superbe, pe numele lor Mara și Theo.

Aceștia fac parte din aceeași lume, din punct de vedere profesional, întrucât Elena este supervizor de scenariu și petrece mult timp pe platourile de filmare.

Elena și Adrian au avut ocazia de a colabora atunci când actorul a fost parte din distribuția filmului „Scurtcircuit”, mai mult, cei doi au jucat împreună în diverse pelicule.

sotia lui celentano din las fierbinti

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ADRIAN VĂNCICĂ (Celentano), actorul din Las Fierbinți

„Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu”, a declarat actorul pentru click.ro.

Fetele actorului au putut fi urmărite pe micile ecrane într-unul dintre episoadele serialului de comedie „Las Fierbinți”, însă actorul recunoaște că nu le încurajează să urmeze această carieră.

„Fetele noastre au jucat într-un episod din «Las Fierbinţi». Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre. (…) Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele de mult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului”, a mai spus acesta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: PORTRET: Cine este CUZIN TOMA (Firicel), actorul din Las Fierbinți

Adrian Văncică aka Celentano: „ Nu mă străduiesc deloc să fiu umoristic acasă

Deși mulți ar spune că umorul lui Adrian Văncică este greu de egalat, actorul mărturisește că acasă, atmosfera este întreținută de soția și de fiicele sale.

Acesta a povestit, în cadrul unui interviu că în cazul în care ar face prea multe glume acasă, autoritatea i-ar fi ușor știrbită.

„Umorul e musai să fie acolo, dar în familia mea eu sunt doar un spectator la umor. Nu mă străduiesc deloc să fiu umoristic acasă, pentru că sunt extrem de amuzante cele două fete ale noastre şi nevastă-mea. Este un spectacol zilnic pentru mine să le urmăresc pe fete, să observ felul cum se raportează la realitate, să le ascult replicile, ironiile.

Nu sunt deloc cel mai comic din casă şi nici nu mi-aş permite să fiu.

Păi, ce autoritate aş mai avea, când vine mo­mentul acela: „Ia să vedem ce temă ai la mate pentru mâine?', iar pe fiică-mea, de cla­sa a VI-a, ar pufni-o râsul?! Ar râde de ex­plicaţiile mele des­pre ipotenuză. Acum ştiu că vrei să mă în­trebi da­că fac ma­te­ma­tică cu ele, şi răspunsul este „da'. Mi-a plăcut me­reu matematica, în­că o ştiu din școală şi cred că fac faţă să le ajut, cel puţin până la liceu',  a mărturisit Adrian Văncică, alias Celentano, pentru Formula As.

celentano din las fierbinti

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MIHAI BOBONETE. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Adrian Văncică spune că familia sa are activități normale, nefiind adepții sporturilor extreme sau ieșirilor extravagante. Primesc vizite de la prieteni, fac teme și se bucură atunci când petrec timp de calitate împreună.

„Dar dincolo de asta, suntem o fa­milie normală, cu prie­teni mulţi, cu vizite. Nu suntem genul care merge să sară cu pa­raşuta. La noi în casă au loc lucruri simple şi fireşti',  a mai spus el pentru aceeași sursă.

Adrian Văncică a mărturisit că, odată cu rolul din serialul de comedie, viața i s-a schimbat radical. Personajul său a devenit unul dintre cele mai îndrăgite, notorietatea venind ca un fulger pentru talentatul actor.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Deși mărturisește că nu se aștepta la o astfel de schimbare, actorul savurează fiecare moment și susține că notorietatea a venit exact la momentul potrivit.

Citeste si: CV CRISTINA TOMA: Cine este soția lui Cuzin Toma (Firicel), actorul din Las Fierbinți

Serialul „Las Fierbinți’ mi-a schimbat viața în toate felurile posibile, în așa fel cum nu mă gândeam că mi se va întâmpla vreodată, deși îmi doream asta. Nu am cuvinte să descriu cât de tare, nici cât de greu a fost să fac față schimbării. Mă bucur că n-a venit când aveam 18 sau 20 de ani pentru că sigur nu știam cum să o gestionez. Notorietatea asta e ca un tren care te poate scoate de pe linie dacă vine prea devreme”,  a mărturisit Adrian Văncică într-un interviu pentru TV Mania.

Adrian Văncică, nominalizat la Premiile Gopo

Adrian Văncică  este absolventul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu, fiind nominalizat, în anul 2009, la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”  pentru rolul „Vali Iordache” din filmul „ Boogie” în cadrul Premiilor Gopo, dar și pentru rolul polițistului din „Ultima zi” câțiva ani mai târziu.

adrian vancica

Citeste si: CV ELIZA NATANTICU: Cine este, cu adevărat și ce profesie are soția lui Cosmin Natanticu

„Eu sunt distribuit foarte mult in comedii, din pacate. Eu as vrea sa joc si roluri din astea dramatice. Adica, de atata timp facand si stand-up, facand si serialul, facand si la teatru atatea comedii, am acumulat in mine o forta pentru personajele astea dramatice.

As juca chestii din astea oribile, nu stiu, asasini de bebelusi, ceva, nu stiu, mi-as asuma niste nebunii din astea. Nu o sa am unde, dar as face chestia asta. Nu stiu ce fel de actor sunt”, a marturisit interpretul lui Celentano.

Citeste si: PORTRET: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are ADRIANA TRANDAFIR



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

CITEȘTE: 9 sfaturi despre cum poți avea o relație sau căsnicie fericită

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies