Eliminare cu lacrimi în „Casa Iubirii”! Cine a părăsit emisiunea duminică, 24 iulie

Eliminare cu lacrimi în „Casa Iubirii”! Cine a părăsit emisiunea duminică, 24 iulie
Eliminare cu lacrimi în „Casa Iubirii”! Cine a părăsit emisiunea duminică, 24 iulie

Trei concurenți au fost propuși spre eliminare din Casa Iubirii duminică, pe data de 24 iulie. Iată cine a părăsit până la urmă show-ul:

Atât telespectatorii, cât și concurenții au avut parte de momente extrem de tensionate în Gală. La finalul serii, prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a anunțat cine părăsește emisiunea.

Citeste si: „Am vrea să ne mutăm aici”. Grațiela și Odeh au mari planuri de viitor împreună! Unde se află cei doi foști concurenți de la „Casa Iubirii”

Eliminare cu lacrimi în „Casa Iubirii”!
Eliminare cu lacrimi în „Casa Iubirii”![Sursa foto: Instagram]

Cine a părăsit Casa Iubirii duminică, 24 iulie

Emoțiile și suspansul au atins cote maxime în cadrul ediției de duminică, 24 iulie. Trei concurenți au fost propuși de către colegii lor spre eliminare, însă în cele din urmă doar unul dintre ei a părăsit show-ul matrimonial. Atât concurenții, cât și cei de acasă au fost surprinși să vadă cine trebuie să plece din Casa Iubirii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Astfel, Andreea Mantea a anunțat că dintre cei trei concurenți care se află în pragul eliminării, Bianca, Adrian și Andrei, doar unul dintre ei își va lua rămas bun de la colegi.

Bianca, Adrian și Andrei au așteptat cu sufletele la gură și cu emoții anunțul făcut de Andreea Mantea. După clipe pline de suspans, frumoasa prezentatoare de la Kanal D a anunțat că Andrei și Bianca își pot continua parcursul în Casa iubirii, iar Adrian a părăsit emisiunea.

Citeste si: „Ar trebui să se impună”. Bianca Mitroi, mesaj pentru iubita lui Sorin. Ce i-a transmis fosta concurentă din „Casa Iubirii” Nicoletei

Eliminare cu lacrimi în „Casa Iubirii”!
Eliminare cu lacrimi în „Casa Iubirii”![Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca a izbucnit în lacrimi după verdict

Bianca, una dintre cele mai iubite concurente din acest sezon „Casa Iubirii”, nu s-a așteptat o secundă la acest verdict, astfel că nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit instant în lacrimi.

Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize.

Cum se vor încheia conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face aceștia? Urmăriți emisiunea „Casa Iubirii”, doar pe Kanal D, de luni până vineri între 10:00 și 12:00 sau între 17:00 și 19:00. Sâmbătă și duminică puteți urmări Casa Iubirii între 16:00 și 18:00.

 


Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bianca de la Casa Iubirii, replici dure la adresa lui Adrian! Cu ce ar fi minți-o concurentul: „Totul a plecat de la faptul că l-am idealizat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies