Elina Svitolina s-a măritat cu Gael Monfils. Nunta a avut loc în Elveția

elina svitolina sotie
Elina Svitolina și Gael Monfils s-au căsătorit

Elina Svitolina și Gael Monfils s-au căsătorit! Cei doi tenismeni de talie mondială au făcut nunta la Nyon, în Elveția.

Elina Svitolina și Gael Monfils formează un cuplu încă din 2019, însă s-au despărțit pe parcurs. Cei doi tenismeni de talie mondială s-au căsătorit în cele din urmă la Nyon, în Elveția.

Elina Svitolina s-a măritat cu Gael Monfils. Nunta a avut loc în Elveția

Ucraineanca Elina Svitolina, care se află pe locul 6 în clasamentul WTA și francezul Gael Monfils, locul 19 ATP, s-au căsătorit  la Nyon, în Elveția.

Cei doi tenismeni de top au strâns de-a lungul vremii sume aproape egale din tenis, fiind unii dintre cei mai bine cotați jucători ai acestui sport.

Citeste si: Andrei o place pe Mariana în secret la Puterea Dragostei?

elina svitolina mireasa
Elina Svitolina a îmbrăcat rochia de mireasă[Sursa foto: Instagram Elina Svitolina]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Elina Svitolina și Gael Monfils formează un cuplu  încă din 2019, iar de-a lungul timpului nu s-au sfiit să își arate iubirea pe rețelele de socializare, acolo unde se află cei mai mulți dintre fanii lor.

Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit în 2021, însă nu au putut rezista nici măcar două luni unul de celălalt, așa că tenismenul a cerut de soție pe iubita lui, la scurt timp după ce s-au împăcat.

Citeste si: Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au împăcat

"Elina și cu mine am decis să luăm o pauză de la relație. Decizia a fost incredibil de grea, pentru că încă ne iubim. Dar suntem doi foarte buni prieteni care au realizat că este momentul să ne oferim spațiu și să ne ajutăm reciproc să trăim vieți cât mai fericite și cât mai împlinite.

Nu vom face mai multe comentarii și vă mulțumim anticipat pentru că ne respectați intimitatea", a declarat Gael Monfils în februarie 2021.  

elina svitolina nunta
Elina Svitolina și Gael Monfils au făcut nunta în Elveția[Sursa foto: Instagram Elina Svitolina]

Răspunsul venit din partea Elinei Svitolina a fost un "DA" categoric, iar după finalizarea turneului de la Wimbledon a avut loc nunta.

La începutul lunii aprilie, fanii cuplului aflau că cei doi erau logodiți, iar acum iată că vestea cea mare nu i-a luat deloc prin surprindere. 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Andrei o place pe Mariana în secret la Puterea Dragostei?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies