Eliza Natanticu, despre greutățile cu care s-a confruntat încă din copilărie: „Am rămas fără tată când aveam un an, pentru că el m-a părăsit.”

Eliza Natanticu, despre greutățile cu care s-a confruntat încă din copilărie: „Am rămas fără tată când aveam un an, pentru că el m-a părăsit.”
Eliza Natanticu, despre greutățile cu care s-a confruntat încă din copilărie: „Am rămas fără tată când aveam un an, pentru că el m-a părăsit.”

Artista a trecut prin numeroase momente dificile în viața sa.

Eliza Natanticu a fost invitată recent în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit fără rețineri despre greutățile care i-au marcat existența.

În vârstă de 34 de ani, artista a avut încă din copilărie o viață grea, atunci când tatăl său a părăsit-o. Ulterior, la vârsta de doar 11 ani și-a pierdut mama, iar pierderea suferită a lăsat în sufletul artistei o durere de nedescris.

În cele din urmă, însă, Eliza Natanticu a reușit să treacă peste perioadele dificile din viața sa și l-a cunoscut pe soțul său, Cosmin Natanticu.

Citește și: Eliza Natanticu, dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei și a bunicii! Cum a ajutat-o soțul său să treacă peste această suferință: „Datorită lui am învățat să trec peste durere, să accept.”

Eliza Natanticu, despre greutățile cu care s-a confruntat încă din copilărie
Eliza Natanticu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Ce ascunde, de fapt, zâmbetul Elizei Natanticu? Soția lui Cosmin Natanticu are o poveste de viață tristă „Când aveam un an de zile, tatăl meu a părăsit-o pe mama mea.”

Cosmin Natanticu a adus liniștea în viața soției sale

Eliza Natanticu, despre greutățile cu care s-a confruntat încă din copilărie
Eliza și Cosmin Natanticu[Sursa foto: Instagram]

Frumoasa artistă a dezvăluit că soțul său este cel care i-a adus liniște și bucurie în viață.

Cosmin Natanticu și-a arătat în repetate rânduri dragostea și susținerea față de soția sa, dar unul dintre cele mai importante momente pentru Eliza Natanticu a fost acela când actorul i-a fost alături lângă patul de spital.

Am rămas fără mamă de la o vârstă foarte fragedă. Mama mea a murit când aveam 11 ani. Am rămas singură, fără tată, când aveam un an, pentru că el m-a părăsit.

Am trecut prin multe traume, dar chestiile astea nu au făcut decât să mă facă mai puternică. De aici a pornit căutarea către a-mi găsi liniștea, să îmi găsesc un echilibru și de aici li dorința de vindecare, să fiu cât mai bine. Am descoperit și legea atracției și am început să atrag lucruri în cariera mea. Am atras și un soț minunat, care mi-a adus liniște. Mi-a adus și liniște, bucurie, mi-a fost alături în momentele cele mai grele din viață.
Atunci mi-am dat seama că dacă omul ăsta a fost lângă mine când era în spital, la un pas să mor, luând o bacterie intraspitalicească și a stat acolo la capul meu, am zis că orice ar fi îl suport
.”, a povestit Eliza Natanticu.   



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Adda, dependentă de un regim alimentar strict! Cum a ajutat-o familia să treacă peste perioadele dificile din viața sa: „Eu am noroc de o familie atipică, care face foarte mult mișto de mine.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cum explică organizatorii SAGA decizia superstarului internațional, Nicki Minaj: "Ne depășește puterile"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies