Ella de la Puterea dragostei a dezvăluit de ce a plecat din emisiune: „ Am niște probleme și...”

Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei

Concurenta de la Puterea dragostei a dezvăluit de ce absentează de mai multe zile de la Puterea dragostei. Ce s-a întâmplat cu ea după ce s-a văzut cu Jador.

Zilele acestea, toată lumea a observat absența Ellei de la Puterea dragostei. Concurenta a dezvăluit ce se întâmplă cu ea, după ce au apărut să apară mai multe speculații.

Fanii concurentei cred că Ella a venit în România pentru a fi cu Jador, însă ea a decis să spună lucrurilor pe nume și să explice de ce a lipsit în ultima săptămână.

Citeste si: S-a aflat cum s-a îmbogățit Turcu, de la „Puterea Dragostei”! Nu te-ai fi așteptat niciodată la așa ceva!

Concurenta de la Problema dragostei, care ieri a fost surprinsă la salon în timpul unei proveduri cosmetice, a dezvăluit că are niște probleme de sănătate.

Ella de la Puterea dragostei si Jador
Ella de la Puterea dragostei si Jador

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Dragilor, o sa fie bine. Am niste probleme și de sănătate... vreau să le rezolv 😘/ Mesajele voastre, îmi dau mereu putere să merg cât mai departe ❤️”, le-a transmis Ella, iar prietenii săi virtuali au reacționat imediat:

„Dumnezeu să fie cu tine, Doamne ajută 🙏/ Ella Tina, însănătoșire grabnică, te rugăm să ne răspunzi/ Multa sanatate si te asteptam in emisiune si poate ii dai o sansa lui Catalin sa va cunoasteti si partile bune 😘”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei

Ella de la Puterea dragostei, mesajul pe care îl aștepta toată lumea: „E de ajuns...”

Ce a transmis Ella de la Puterea dragostei, după ce s-a văzut cu Jador zilele trecute. Concurenta a dezvăluit ce se întâmplă între ei.

Ella de la Puterea dragostei este plecată de câteva zile din emisiune, pentru a-și rezolva niște probleme. Concurenta a avut parte de câteva zile pline, care au culminat cu un anunț important pentru toți susținătorii ei.

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, în panică înainte de a naște: „Nu se mai întoarce...”

După ce s-a revăzut cu Jador și au fost surprinși în timp ce se sărută la cinematograf, Ella a ținut să spună un lucru important din viața sa personală.

„Dacă apar schimbări în viața mea, vă anunț. Apropo, nu am nevoie de atenția oamenilor, e de ajuns atenția unui singur om! Vă pup”, a scris Ella pe pagina sa de socializare, semn că lucrurile dintre ea și Jador sunt cât se poate de bune și par să se îndrepte în direcția dorită de către fanii ei și ai lui Jador.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies