Simina de la Puterea dragostei, în panică înainte de a naște: „Nu se mai întoarce...”

Simina si Alex Zanaoga
Simina si Alex Zanaoga

Ce a pățit fosta concurentă de la Puterea dragostei, cu doar câteva săptămâni înainte de a deveni mamă pentru prima dată. Simina a dezvăluit.

Simina Loica numără săptămânile până își va strânge în brațe băiețelul. Fosta iubită a lui Jador trăiește cele mai frumoase momente ale vieții sale, iar alături îl are pe Alex, bărbatul care i-a devenit și soț între timp.

Cei doi nu pot sta prea mult timp unul departe de celălalt, iar Siminei îi lipsește de fiecare dată atunci când el trebuie să se ducă la serviciu ori la cumpărături.

Citeste si: Propunere șoc a unui fost concurent de la Puterea dragostei! A chemat două colege să se mute cu el

Citeste si: Bătaie în Casa Puterea Dragostei. Turcu a surprins-o pe Roxana în timp ce îi făcea ochi dulci altui concurent

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a făcut un Instastory în care s-a arătat extrem de afectată de faptul că Alex a plecat la salon, iar Simina a răbufnit în glumă.

Pe seama hormonilor și a sentimentelor pe care le are pentru soțul său, Simina le-a spus prietenilor săi:

„Iubiricul meu pleacă de acasă să se facă frumos și eu rămân singurică și afară e urât. Ce mă fac? Și cică nu se mai întoarce, caut un Alex Zănoagă de vânzare. Știe cineva? ”, a glumit Simina pe contul său de socializare, iar Alex i-a oferit imediat replica, în același ton:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Plec și nu mă mai întorc”, i-a spus Alex Siminei în glumă.

Simina
Simina

Simina de la Puterea Dragostei, amenințată chiar înainte de a naște ”Sunt oameni care nu au Dumnezeu”

Simina de la Puterea Dragostei mai are puțin și naște, însă și acum sunt mulți cei care o condamnă că l-a părăsit pe Jador.

Deși a trecut un an de când relația dintre Simina și Jador s-a încheiat și fiecare și-a văzut de viața lui, sunt și acum fani ai emisiunii Puterea Dragostei care o condamnă pe tânără

că l-ar fi părăsit pe manelist pentru a avea o relație cu Alex Zănoagă.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: Ella de la "Puterea dragostei", in cele mai sexy ipostaze! Iata cum a fost surprinsa frumoasa bruneta aproape goala, in timpul unei sedinte de tratament corporal!

Între timp Simina a rămas însărcinată cu Alex Zănoagă, tânărul cu care a început o relație în casa Puterea Dragostei și care în ianuarie 2020 i-a devenit și soț. Cei doi vor deveni părinți în aprilie, când Simina va aduce pe lume un băiețel pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

Chiar și în această perioadă extrem de frumoasă pentru o femeie, Simina este victima unor mesaje de amenințare.

Graviduța spune însă că nu le mai ia în seamă și că nu are nici un motiv să se lase afectată de astfel de mesaje, mai ales că are în jurul ei oameni care o iubesc și fani care o îndrăgesc și îi transmit energii pozitive.

Citeste si: Adevărul despre Sergio, noul concurent de la Puterea Dragostei! Cu ce se ocupă tânărul

”Nu am ce să le transmit celor care au vorbit urât despre copilul meu. Eu cred în karma și cred că toate acestea se vor întoarce la un moment dat. Mai ales că primesc mesaje de genul, ”să îmi moară copilul”, că voi naște un câine”. Prostii de la oameni care nu au Dumnezeu. Am primit foarte multe mesaje, dar le șterg imediat, nu stau să le citesc. Nu o să spun pe live la ce spital voi naște pentru că am fost amenințată ca o să vină să-mi ia copilul. Eu vreau să stau liniștită, nu să mă trezesc cu cine știe cine la spital peste mine”, a declarat Simina.”, a spus Simina în live-ul de pe pagina de Facebook WOWbiz.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Bătaie în Casa Puterea Dragostei. Turcu a surprins-o pe Roxana în timp ce îi făcea ochi dulci altui concurent

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies