Propunere șoc a unui fost concurent de la Puterea dragostei! A chemat două colege să se mute cu el

Andy si Ligi
Andy si Ligi

Fostul concurent are de gând să facă o mutare curajoasă. Acesta le-ar fi sunat pe două concurente și le-a propus să se mute cu ele.

Andreea Oprica de la Puterea dragostei a dezvăluit încă de când a intrat în casă că îi place foarte mult de Andy, fostul iubit al Roxanei. Însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar Andy a fost descalificat.

În ciuda acestui aspect, Andreea a continuat să spere că Andy va veni pentru ea în emisiune și i-a evitat rând pe rând pe toți cei care au încercat să fie cu ea.

Mircea și Sergio au dezvăluit că și-ar dori să o cunoască mai bine pe Andreea Oprica, însă aceasta le-a spus clar că ea nu îl poate uita pe Andy.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, dezbrăcată! Ce a postat pe internet, fanii ei au luat foc: „E penibilă, păcat de mama ta”

Sătulă de acest subiect, Ligi a pus astăzi paie pe foc și a făcut o dezvăluire neașteptată despre Andy, cu care s-a contrat zile întregi în platoul emisiunii.

În urmă cu câteva luni, Andy a făcut mai multe glume cu privire la degetele de la picioare ale lui Ligi, iar concurenta a luat foc atunci când a auzit.

Citeste si: S-a aflat cum s-a îmbogățit Turcu, de la „Puterea Dragostei”! Nu te-ai fi așteptat niciodată la așa ceva!

Andy si Ligi
Andy si Ligi

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Însă aceste certuri nu l-au oprit pe Andy să îi facă o propunere șoc lui Ligi. Se pare că acesta i-a cerut lui Ligi să se mute la București pentru a fi cu ea.

Citeste si: Bătaie în Casa Puterea Dragostei. Turcu a surprins-o pe Roxana în timp ce îi făcea ochi dulci altui concurent

Andy
Andy

Roxana nu crede că Andy va forma vreodată un cuplu cu Andreea Oprică

Iar ca telenovela să fie completă, se pare că Andy i-a spus același lucru și Andreei Oprică, iar astăzi aceste detalii au ieșit la iveală. Andreea Pirui le-a dezvăluit colegilor săi că Andy lucrează la mai multe capete.

Ligi și Andreea Oprica
Ligi și Andreea Oprica

De partea cealaltă, Roxana, care a avut o scurtă relație cu Andy, a asigurat-o pe Andreea că acesta nu va reveni niciodată în emisiune și nici nu va fi vreodată cu ea, oricâte speranțe și-ar face.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

S-a aflat cum s-a îmbogățit Turcu, de la „Puterea Dragostei”! Nu te-ai fi așteptat niciodată la așa ceva!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies