Ella de la Puterea dragostei, dezbrăcată! Ce a postat pe internet, fanii ei au luat foc: „E penibilă, păcat de mama ta”

Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei

Ella de la Puterea dragostei a reușit să îi uimească pe toți cei care o urmăresc de luni de zile și o susțin necondiționat. Cum a apărut concurenta.

Ella de la Puterea dragostei reușește să îi uimească din nou pe susținătorii săi. După ce s-a revăzut cu Jador la cinema și a fost surprinsă de fanii celor doi în timp ce se săruta cu acesta, Ella a reușit să facă o gafă de zile mari.

Zilele trecute, Ella a mers la salon pentru a scăpa de celulită și pentru a avea un corp fără cusur.

Concurenta de la Puterea dragostei a renunțat la haine și și-a arătat fundul pe rețelele de socializare, deși susținea că este extrem de credincioasă și că nu s-ar expune astfel în fața oamenilor.

Însă Ella s-a lăsat filmată în timpul procedurii, fiind extrem de relaxată.

Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Păcat de mama ta/ Vai de capul tău”, au scris internauții atunci când au văzut imaginile cu fundul Ellei în toată spledoarea.

Citeste si: Imagini incredibile cu Daiana de la "Puterea dragostei" inainte de operatiile estetice! Iata cum arata concurenta, in urma cu cativa ani!

Ella și-a mințit fanii pe Instagram

În plus, Ella a reușit să îi uimească pe susținătorii săi atunci când a ales să posteze pe InstaStory un buchet imens d trandafiri, alături de o inimioară.

Fanii au remarcat imediat că este vorba despre o imagine de pe internet și că nu ea l-a primit, așa cum a sugerat.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, mesajul pe care îl aștepta toată lumea: „E de ajuns...”

Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei

„E un story, nu am spus că mi l-a dat cineva, l-am primit și eu la rândul meu și l-am postat ca să vă dau vouă să vorbiți puțin, că dacă nu vă dau să vorbiți nu aveți altceva de făcut, am contribuit în folosul comunității
și mi-a ieșit”, a răspuns Ella acuzațiilor fanilor.

Citeste si: Bianca si Livian, din nou impreuna! S-a intamplat dupa tot scandalul!

„Dar inima aia de ce ai pus-o? Bine, pică varianta că ți le-a dat cineva, că n-ai vrut să credem asta, dar ce ai vrut să arăți? Că ai vrea așa buchet, de drag nu ai postat, ai avut un scop așa cum mereu mulțumim că ne dai ce să vorbim că nu avem ce face, așa e și când te votăm, tot așa nu avem ce face, iei lumea

la mișto, deja sari calul”, i-a răspuns un susținător enervat de situație și de răspunsul Ellei.

„E penibilă și visează la buchete de 100 de trandafiri și spune că sunt ai ei, dar ea i-a văzut doar în poză, nu e vina mea”, i-a transmis un alt fan.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

George Burcea a decis să vorbească! După ce a anunțat că divorțează de Andreea Bălan, a făcut o declarație ULUITOARE pe Facebook

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies