Ella de la Puterea dragostei, apel disperat: „Vă rog din toată inima mea”

Ella de la Puterea dragostei, apel disperat pentru unchiul său
Ella de la Puterea dragostei, apel disperat pentru unchiul său

Ella de la Puterea dragostei le-a transmis un mesaj disperat celor care o urmăresc. Ce se întâmplă cu concurenta, a dezvăluit totul în urmă cu puțin timp.

Ella de la Puterea dragostei a revenit în Turcia și se pregătește să revină la filmări, după ce va trece cu bine peste perioada de izolare și va fi primi acordul medicilor de a sta cu colegii săi de competiție.

După mai bine de o lună în care fanii emisiunii au așteptat-o cu nerăbdare să revină în concurs, Ella s-a fotografiat din nou în casa în care se filmează Puterea dragostei.

Ieri, aceasta a avut și un mesaj pentru toți cei care o urmăresc:

„Oameni dragi, în situatia asta, vă rog să fiți pozitivi, să vă protejați pentru părinții voștri și pentru cei dragi! Dumnezeu să vă aibă în pază și să vă dăruiască sănătate!😞🙏♥️”, le-a transmis Ella prietenilor săi virtuali.

Ella de la Puterea dragostei, apel disperat pentru unchiul său
Ella de la Puterea dragostei, apel disperat pentru unchiul său

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei şi-a schimbat look-ul şi i-a făcut avansuri lui Livian! Vezi cum i-a răspuns tânărul!

În urmă cu câteva ore, concurenta de la Puterea dragostei a revenit cu un nou mesaj disperat. Unchiul concurentei este bolnav și ar putea fi infectat cu coronavirus, așa că Ella le-a cerut ajutorul celor care o cunosc.

„Mi-a dat mesaj acum vară-mea, mi-a spus că unchiul meu a ajuns la Infecțioase.

Înainte să ajungă acolo, a început să delireze. Doamne, aveți grijă de voi, nu e de glumit cu epidemia asta de coronavirus”, a spus Ella, care acum se află în Istanbul.

Citeste si: Bianca, umilită de Livian! Acesta a spus de ce nu mai vrea să o pupe pe gură pe fosta lui iubită!

Frumoasa concurentă de la Puterea dragostei a făcut și apel la fanii ei, dacă printre ei cunoaște cineva un cadru medical din Botoșani, care să o ajute cu informații despre starea unchiului ei.

Citeste si: Gestul prin care Denisa îi arată lui Iancu Sterp de la Survivor că se gândește la el!

„Dacă cineva este medic pe Boli Infecțioase din Botoșani și lucrează la spitalele din Botoșani, vă rog să îmi scrieți în privat. Vă rog din toată inima mea. Am nevoie urgent de un contact. Vă pup și vă sunt profund recunoscătoare”,



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum ne potolim poftele cât timp stăm acasă. Sfaturi de la nutriționistul Gianluca Mech!

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies