Ella, declaraţii ŞOC despre Bogdan Mocanu, după ce a ieşit din casă! Tânăra a făcut dezvăluiri incredibile! Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! EXCLUSIV!

Ella, declaraţii ŞOC despre Bogdan Mocanu, după ce a ieşit din casă! Tânăra a făcut dezvăluiri incredibile! Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! EXCLUSIV!
Ella, declaraţii ŞOC despre Bogdan Mocanu, după ce a ieşit din casă! Tânăra a făcut dezvăluiri incredibile! Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! EXCLUSIV!

Ella, prima declaraţie despre Bogdan Mocanu, după ce a ieşit din casă! Tânăra a făcut dezvăluiri şoc!

Frumoasa Ella a fost eliminată din casa Puterea Dragostei în urmă cu mai bine de o lună, după ce şi-a rugat colegii să o voteze. Dezamăgită că nu a reuşit să-l cucerească pe Jador şi, în primul rând, să îl convingă pe artist că nu voia să fie cu el din interes, bruneta a plâns în hohote aproape o oră, apoi a reuşit să se liniştească şi a părăsit emisiunea.

Ei bine, chiar dacă nu mai este concurenta celui mai tare show matrimonial al momentului, difuzat la Kanal D, protagonista noastră are mai bine de 135.000 de urmăritori pe instagram pe care-i ţine la curent cu privire la cele mai interesante evenimente din viaţa ei.

Citeste si: Toată lumea ştie cum arată Simina Loica, dar uite cât de sexy şi frumoasă este fosta iubită a lui Zănoagă! E superbă! FOTO!

Ella, prima declaraţie despre Jador, după ce a ieşit din casă! "Ţin la el mult şi nu ştiu cum să procedez"

Imediat după ce a ieşit din casă, Ella a reuşit să-şi şocheze susţinătorii mărturisindu-le, în câteva mesaje, că are încă sentimente foarte puternice pentru Jador şi că nu i-ar face niciodată vreun rău solistului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

" Nu-mi doresc să fie urât niciun om şi cu atât mai puţin Jador. Vă rog, reveniţi-vă, Jador este la inima mea. Ştiu că nu a procedat deloc ok şi poate nu merită, dar el este acolo, în inima mea, şi poate va rămâne mult timp. Repet, nu-mi doresc să-l urâţi sau să-l denigraţi, pentru că ţin la el. Ţin la el mult şi nu ştiu cum să procedez", a scris frumoasa brunetă.

Ei bine, se pare că la doar câteva săptămâni după această declaraţie, gusturile brunetei în materie de bărbaţi s-au schimbat. Ella nu mai vorbeşte în termeni laudativi despre Jador ci despre cel mai bun prieten al acestuia, Bogdan Mocanu.

Întrebată pe cine preferă dintre Jador, Mocanu şi None, protagonista noastră a spus că, negreşit, pe Bogdan Mocanu pentru că este un băiat" bun, sincer, corect şi respectuos" şi a precizat şi că se înţelege foarte bine cu acesta.

În acelaşi live, Ella a fost întrebată dacă vrea să se întoarcă la Puterea Dragostei." Da, ce să zic? Surpriză! Cine ştie? Niciodată să nu spui niciodată", a spus bruneta.

Citeste si: Bogdan Mocanu, adevărata părere despre Ligia, Bia, Mariana şi Andreea! Nu le-a menajat absolut deloc! "Pusă pe scandal"



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ella, atacată crunt după ce a părăsit casa Puterea Dragostei! Vezi de ce s-au întors mulţi împotriva ei şi cum le-a răspuns! EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies