Toată lumea ştie cum arată Simina Loica, dar uite cât de sexy şi frumoasă este fosta iubită a lui Zănoagă! E superbă! FOTO!

Toată lumea ştie cum arată Simina Loica, dar uite cât de sexy şi frumoasă este fosta iubită a lui Zănoagă! E superbă! FOTO!
Toată lumea ştie cum arată Simina Loica, dar uite cât de sexy şi frumoasă este fosta iubită a lui Zănoagă! E superbă! FOTO!

Alex Zănoagă a avut o iubită foarte sexy înainte să fie cu Simina! Uite cum arată bruneta!

Simina şi Alex Zănoagă formează un cuplu de mai bine de cinci luni şi au planuri serioase pentru relaţia lor. Cei doi susţin că se iubesc foarte mult deşi cârcotaşii şoptesc că frumoasa brunetă ar mai avea sentimente şi pentru fostul ei iubit, Jador.

Ei bine, dacă despre legătura amoroasă dintre îndrăgitul solist şi cea pe care o iubeşte în continuare s-a tot vorbit, puţini mai ştiu că şi Alex a avut o idilă scurtă, în urmă cu opt-nouă luni, în casa celui mai tare show matrimonial al momentului.

Citeste si: Jador, în lacrimi! Vezi ce l-a făcut să plângă instantaneu pe solist! "Un copil cu trasaturile tale de caracter" EXCLUSIV!

Alex Zănoagă a avut o iubită foarte sexy înainte să fie cu Simina! Vezi de ce s-a despărţit de aceasta!

Tânărul a fost îndrăgostit de superba Andreea Curiman, dar relaţia lor a fost de scurtă durată şi s-a rezumat doar la câteva săruturi, fosta concurentă de la Puterea Dragostei ajungând rapid la concluzia că ea şi Zănoagă nu sunt compatibili.

Trebuie să-i dăm Caezarului ce-i al Caezarului şi să recunoaştem că Alexandru are gusturi foarte bune în materie de reprezentante ale sexului frumos, atât fosta cât şi actuala fiind foarte frumoase.

Alex Zănoagă şi Simina vor să devină părinţi

Într-un interviu, Simina a declarat că nu este gravidă, dar că îşi doreşte mult să devină mamă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Reporter: Ce planuri au Alex și Simina după Puterea dragostei?

Simina: Ne vom muta împreună. Vrem să facem ceva împreună. El vrea să-și deschidă o frizerie, eu oricum puneam gene, unghii...

Zănoagă: Ne deschidem împreună o afacere.

Citeste si: Ella, atacată crunt după ce a părăsit casa Puterea Dragostei! Vezi de ce s-au întors mulţi împotriva ei şi cum le-a răspuns! EXCLUSIV!

Simina: Îmi doresc foarte mult un copil.

Zănoagă: Și eu sunt pregătit.

Simina: Am încercat! Încercăm să facem un bebe. Îmi doresc mult un copil. Suntem împreună de patru luni. Sunt sigură că ne vom descurca. Întotdeauna m-am descurcat, nu am avut nevoie de ajutorul părinților mei. Cred că și acum mă voi descurca.

Zănoagă: Ne putem distra și dacă vom avea un copil.

Simina: Am discutat despre cum se vor schimba distracțiile după ce vom avea un copilaș.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Îţi imaginai că arată atât de bine dezbrăcată? Acestea sunt cele mai fierbinţi poze ale verii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies