Jador, în lacrimi! Vezi ce l-a făcut să plângă instantaneu pe solist! "Un copil cu trasaturile tale de caracter" EXCLUSIV!

Jador, în lacrimi! Vezi ce l-a făcut să plângă instantaneu pe solist!
Jador, în lacrimi! Vezi ce l-a făcut să plângă instantaneu pe solist! "Un copil cu trasaturile tale de caracter" EXCLUSIV!

Jador, în lacrimi după ce a citit un mesaj! Vezi ce l-a făcut să plângă instantaneu pe solist!

Jador, unul dintre cei mai iubiţi concurenţi din casa Puterea Dragostei, are o relaţie specială cu fanii lui. Solistul s-a şi întâlnit de câteva ori cu susţinătorii lui înfocaţi şi spune sistematic că datorită lor are atât de mult succes atât la emisiune cât şi în cariera muzicală.

" Nu exagerez când spun că îmi iubesc susţinătorii şi fanii care ascultă muzica mea.

Mă "hrănesc" cu mesajele lor şi apreciez toate sfaturile, glumele, dar şi criticile constructive. Ei sunt prieteni mei, eu aşa îi consider, şi îmi fac mereu surprize şi am fost extraordinar de fericit. Acum, când mă gândesc la momentul respectiv, am o stare de euforie. A fost ceva incredibil. Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult. Vreau să le reamintesc că ei îmi dau încredere, multă putere şi inspiraţie, şi împreună o să ajungem din ce în ce mai sus", a declarat Jador.

Citeste si: Detalii neştiute din viaţa lui Jador! Declaraţia care te va face să-l iubeşti şi mai mult pe artist! EXCLUSIV!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Jador, în lacrimi după ce a citit un mesaj! "Îţi divinizezi mama şi ai o voce superbă"

Ei bine, în urmă cu ceva timp, o fană a reuşit să-l facă să plângă pe Jador. I-a scris un mesaj emoţionant, iar lacrimile i-au curs instantaneu artistului.

" Într-o lume în care totul s-a dat peste cap, tinerii nu mai au valori, moralitate, integritate şi dorinţa de a face ceva prin muncă cinstită, tu ne dai speranţă. La vârsta ta ştii ce vrei, respecţi oamenii din jurul tău, îţi divinizezi mama şi ai o voce superbă.

Sunt însărcinată şi mi-aş dori din tot sufletul să am un copil cu trăsăturile tale de caracter. Succes în tot ceea ce faci, om bun", i-a scris o susţinătoare cântăreţului.

Citeste si: Ce a păţit Jador în urmă cu puţin timp? A fost nevoie de intervenţia a 10 agenţi de pază! EXCLUSIV!

" Am rămas fără cuvinte! Am lăcrimat de fericire când am citit ce mi-a scris această doamnă specială.

Cred că este unul dintre cele mai frumoase mesaje pe care le-am primit vreodată", a spus îndrăgitul solist.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Jador, ultimul mesaj pentru Ella! Şi-a deschis sufletul şi a spus exact ceea ce simte! Artistul îşi cere iertare public! "Îmi cer scuze" EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies