Ella și Iancu, împreună? Detalii incendiare din relația lor: „Se țineau de mână...”

Ella și Iancu, împreună? Detalii incendiare din relația lor: „Se țineau de mână...”
Ella și Iancu, împreună? Detalii incendiare din relația lor: „Se țineau de mână...”

Ella și Iancu, împreună? Ce spun fanii emisiunii despre cel mai nou cuplu de la Puterea dragostei și ce a dezvăluit Andreea Pirui despre colega sa.

Ella de la Puterea dragostei a fost acuzată de Andreea Pirui că d-abia aștepta despărțirea lui Iancu Sterp de Denisa. În plus, au ieșit la iveală mai multe detalii despre Ella și despre fratele lui Culiță Sterp. Înainte de a fi cu Denisa, Iancu și Ella au flirtat intens și au fost la un pas de a forma un cuplu, așa cum a recunoscut și Jador.

La momentul respectiv, din respect pentru Jador, Iancu a dat înapoi și a decis să formeze un cuplu cu Denisa, însă de mai bine de o lună, cei doi au luat-o pe

drumuri diferite. Ella, la rândul său, este o femeie liberă, după ce a încheiat orice discuție cu Jador, astfel că multe persoane s-au gândit dacă ea și Iancu își vor mai da o șansă.

Citeste si: Nelson Mondialu, casa de la țară: „I-am luat casă să-i fac vecini cu voi!"

Ella și Iancu, împreună? Detalii incendiare din relația lor: „Se țineau de mână...”
Ella și Iancu, împreună? Detalii incendiare din relația lor: „Se țineau de mână...”


Reea și Tina au aruncat bomba în ultimul lor vlog și au dezvăluit că cei doi sunt mai apropiați ca niciodată și că stau ore întregi la telefon.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cu cine a înlocuit-o Iancu de la „Puterea Dragostei” pe Emy Alupei. Avem imaginile

„Nici măcar nu se răcise relația. Este foarte urât să te bagi. Denisa era foarte îndrăgostită de Iancu, iar Ella i-a dat „jet” și i-a spus că este țărănel și că miroase a oaie.

Denisa trebuia să plece în Anglia și a decis să îi facă o surpriză. Au petrecut noaptea împreună. A doua zi, în bazar, Denisa era cu mai multe fete, iar în fața lor erau Iancu și Ella, se țineau de mână. De asta era Denisa beată”, au dezvăluit Reea și Tina în cadrul vlogului.

Citeste si: Ramona și Daiana de la Puterea dragostei, dezvăluiri uluitoare despre Renat: „Ți-a plăcut cu noi pe cameră, îți arătai numai...”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Ella de la Puterea dragostei, prima reacție după ce l-a căutat pe Iancu Sterp: „Eu am respect față de...”

Andreea Pirui i-a reproșat Ellei în timpul emisiunii că vorbește cu Iancu, deși a fost prietenă cu Denisa.

„Acum în spate, (n.r.- Ella) vorbea cu Iancu la telefon! Abia aștepta să se certe cu Denisa. Abia aștepta să să se certe, să vorbească cu el! Bravo!”, a declarat Andreea Pirui, imediat după ce Ella a părăsit emisiunea.

„S-a terminat subiectul cu mine? Numai de mine vorbesc. De ce caută Andreea Pirui și Marius subiecte cu mine? Știu că le dau replică mereu, cu ce mă ai tu la mână sau cu ce te am eu la mână. Că mi-e frică de tine? Dacă mă văd nervoasă și tac asta înseamnă că eu am respect față de tine. Nu știu ce se vrea aici”, a spus Ella cu ochii în lacrimi.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bianca de la Puterea dragostei a făcut anunțul teribil! „Are cancer”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies