Emilia Clarke a fost la un pas de moarte. Actrița din “Game of Thrones” a fost operată de două ori pe creier

Emilia Clarke a fost la un pas de moarte. Actrița din “Game of Thrones” a fost operată de două ori pe creier
Emilia Clarke a fost la un pas de moarte. Actrița din “Game of Thrones” a fost operată de două ori pe creier

Emilia Clarke, actrița cunoscută din serialul “Game of Thrones” ca fiind “Mama Dragonilor”, a fost la un pas să își piardă viața. Actrița a trecut printr-o perioadă dramatică datorită presiunii mult prea mari care a venit la pachet cu acest rol, aceasta a ajuns de urgență pe masa de operație.

Emilia Clarke se bucură de un real succes, a devenit celebră în toată lumea, însă puțini știu drama care se ascunde în spatele zâmbetului ei. Multă vreme actrița nu a vrut să vorbească despre momentele în care a fost la limita dintre viață și moarte, dar acum a ales să își deschidă sufletul într-un interviu.

“Fix atunci când visul meu din copilărie părea să devină realitate, aproape că mi-am pierdut mințile și viața.

Nu am povestit niciodată acest lucru, dar cred că a venit momentul. Pentru a scăpa de stres, am lucrat cu un antrenor. Eram un actor de televiziune acum, la urma urmei, și asta fac actorii de televiziune. În dimineața zilei de 11 februarie 2011, mă schimbam în vestiarul sălii de gimnastică din Crouch End, în nordul Londrei, când am început să simt o durere puternică de cap. Eram atât de obosită încât nu puteam să îmi pun pantofii de sport.
Când am început antrenamentul, trebuia să mă forțez la primele exerciții. Am încercat să ignor durerea, dar nu am putut. I-am spus instructorului meu că trebuie să iau o pauză. Cumva, aproape că m-am târât ca să ajung în vestiar. Am ajuns la toaletă, am căzut în genunchi și am continuat să mă simt foarte rău. Între timp, durerea se înrăutățea. La un anumit moment am știut ce s-a întâmplat: creierul meu a fost deteriorat.
Pentru câteva momente, am încercat să scap de durere și de greață. Mi-am spus: “Nu voi paraliza”. Mi-am mișcat degetele de la mâini și de la picioare pentru a mă asigura că este adevărat. Pentru a-mi păstra memoria, am încercat să îmi reamintesc, printre altele, câteva replici din “Urzeala tronurilor”
, a povestit Emilia Clarke

Citeste si: Andreea Ibacka, imagini de senzație de pe plajă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Este Lady Gaga însărcinată cu Bradley Cooper? Artista refuză să comenteze zvonurile privind sarcina

Citeste si: Andreea Mantea, băutura care o ajută să-și mențină silueta

Actrița a fost supusă la două intervenții pe creier

Emilia Clarke a ajuns de urgență la spital, iar în urma mai multor investigații aceasta a fost diagnosticată cu hemoragie subarahnoidă.

Aceasta afecțiune dacă nu este tratată la timp poate provoca leziuni cerebrale permanente sau chiar poate cauza moartea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Operația a durat trei ore. Când m-am trezit, durerea era insuportabilă. Nu aveam idee unde eram, nu mai vedeam bine. Aveam un tub la nivelul gâtului, nu mă puteam mișca și îmi era greață. După câteva zile mi-au spus că perioada critică trece după două săptămâni, iar dacă reuşesc să o depăşesc cu minime complicaţii, şansele mele să mă recuperez complet sunt mari. Într-o noapte, după ce am trecut de această perioadă, o asistentă medicală m-a trezit și, în cadrul unei serii de exerciții cognitive, m-a întrebat: “Cum te cheamă?” Numele meu complet este Emilia Isobel Euphemia Rose

Clarke. Dar acum nu mi-am putut aminti. În schimb, din gură mi-au ieșit numai prostii. N-am mai avut niciodată o asemenea frică. Îmi puteam vedea viaţa şi îmi dădeam seama că nu merită să o trăieşti aşa. Sunt un actor. Trebuie să-mi amintesc replicile. Acum nu mi-am putut aminti numele meu. Sufeream de afazie, o consecință a traumei pe care creierul meu a suferit-o. Chiar și atunci când spuneam prostii, mama mea a ignorat acest lucru și a încercat să mă convingă că sunt perfect lucidă. Dar știam că nu mă înșel. În cele mai grave momente ale mele, am vrut să se termine totul. Am cerut personalului medical să mă lase să mor. Activitatea mea- tot visul meu despre ceea ce ar putea deveni viața mea – se lega de comunicare. Fără asta eram pierdută.”, a spus Emilia Clarke.

După operație actrița și-a revenit complet, însă problmele nu aveau să se oprească aici, medicii i-au spus că la nivelul creierului exista un alt anevrism mai mic care fie ar fi putut exploda în orice moment, fie era posibil să nu provoace niciun disconfort.
La sfârșitul filmărilor pentru sezonului 3 din “Game of Thrones”, în urma unui control de rutină starea actriței se agravase și a fost supusă unei noi intervenții.

După aceasta perioadă critică Emilia Clarke s-a schimbat complet,iar toată atenția ei a fost îndreptată  spre o organizație ce oferă sprijin persoanelor care se recuperează din leziuni cerebrale și accident vascular cerebral.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Este Lady Gaga însărcinată cu Bradley Cooper? Artista refuză să comenteze zvonurile privind sarcina

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies