VIDEO Emilia Ghinescu și-a cunoscut tatăl natural la înmormântare. Motivul pentru care nu și-a condus tatăl vitreg pe ultimul drum. “Ciudat să-ți cunoști tatăl, mort fiind.”

VIDEO Emilia Ghinescu și-a cunoscut tatăl natural la înmormântare. Motivul pentru care nu și-a condus tatăl vitreg pe ultimul drum. “Ciudat să-ți cunoști tatăl, mort fiind.”
VIDEO Emilia Ghinescu și-a cunoscut tatăl natural la înmormântare. Motivul pentru care nu și-a condus tatăl vitreg pe ultimul drum. “Ciudat să-ți cunoști tatăl, mort fiind.”

Vedeta a vorbit despre decesul tatălui ei natural și motivul pentru care nu și-a condus tatăl vitreg pe ultimul drum.

Cunoscuta și îndrăgita artistă, a avut o viață destul de tumultuoasă, iar când vine vorba de copilărie, nu are amintiri prea frumoase. Nu și-a cunoscut tatăl natural și a fost chinuită de tatăl vitreg, iar în cadrul emisiunii În oglindă, aceasta a vorbit despre ambii părinți, care sunt morți acum. Tatăl vitreg a murit de curând, iar tatăl ei natural a murit acum câțiva ani. Nu a dorit să meargă la înmormântarea tatălui vitreg pentru că de fiecare dată când îl vedea, i se declanșau amintiri urâte din copilărie.

  “Eu nu mai am nici cui să le cer acum. Cu tatăl natural nu am vrut să am niciun fel de legătură, iar cu tatăl vitreg, după ce s-a despărțit de mama, nu am mai vrut să-l mai văd pentru că de fiecare dată, de câte ori îl vedeam, aveam senzația că îmi retrăiesc o parte din copilăria mea urâtă. Amândoi sunt morți. Tatăl vitreg a murit acum 6, 7 luni de zile, iar tatăl natural a murit acum câțiva ani.

Da. Probabil da (nr. A vrut să-l vadă și să mai audă o părere de rău de la el). Cred că ar fi trebuit să fie și dorință din partea mea care nu mai era. El a suferit foarte mult după ce s-a despărțit de mama, nu neapărat emoțional. A suferit pentru că s-a îmbolnăvit de o boală foarte urâtă, a rămas singur, foarte sărac, o poveste de viață foarte urâtă.Trăiesc
cu ideea și convingerea că nimic pe lumea asta nu pleacă neplătit și că nu plecăm de pe lumea aceasta până nu avem tot ce e de plătit aici. Cred că ne ducem acolo la fel de curați cum am venit.”
, a spus Emilia Ghinescu.

Emilia Ghinescu și-a cunoscut tatăl natural la înmormântare

Citește și: Emilia Ghinescu, amintiri dureroase despre momentul în care a fugit de acasă, pentru a nu primi bătaie de la tatăl său: „Eu fugeam de frică. Îmi era frică de reacția lui.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Emilia Ghinescu
Emilia Ghinescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce a făcut Emilia Ghinescu cu unul dintre costumele populare vechi. „Uitați-vă ce frumos este!”

Emilia Ghinescu și-a cunoscut tatăl natural la înmormântare, atunci când frații ei au sunat-o și i-au spus de veste. Când vine vorba despre tatăl ei vitreg, a ajutat-o pe sora ei și pe femeia cu care a trăit tatăl ei cu tot ce trebuie pentru înmormântare, însă nu a mers. 

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

“M-a anunțat sora mea (nr. Când a murit tatăl ei vitreg). El nu mai avea pe nimeni, trăia cu cineva, respectiva doamna a sunat-o pe sora mea și sora mea m-a sunat pe mine. I-am spus că o ajut cu tot ce este nevoie, dar nu o să vin. S-a dus doar ea la înmormântare. Dar nici ea nu a păstrat legătura cu tatăl ei la tatăl natural.

M-am dus (nr. La înmormântarea tatălui ei natural) A fost pentru prima oară când l-am văzut, ciudat să-ți cunoști tatăl, mort fiind, dar atunci m-am dus. Atunci m-au sunat frații mei și mi-au spus că a murit tatăl natural și m-au întrebat dacă îmi doresc să vin și atunci m-am dus. Dar la el, nu. (nr. Tatăl vitreg).”, a mai povestit Emilia Ghinescu.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce nu suportă Emilia Ghinescu la evenimente? Artista a dezvăluit ce anume o deranjează. „Vă rog din tot sufletul să-mi respectați această decizie”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor: "Cei mai mulți sunt doar șocați și râd"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies