Emily Burghelea a făcut marele anunț! Pe ce dată va naște?

emily burghelea va avea o fetita
Emily Burghelea a făcut marele anunț! Pe ce dată va naște?

Emily Burghelea a făcut anunțul mult așteptat.

Emily Burghelea este pregătită să devină mămică. Fosta asistentă Tv abia așteaptă să își cunoască fetița și cu mult entuziasm, așa cum ne-a obișnuit, a împărtășit internauților ultimele detalii despre sarcină.

Vedeta a anunțat, printr-o postare pe pagina sa de Instagram, că va naște în aproximativ 2 luni și jumătate.

„Vă vine să credeți? În două luni și jumătate o să ne întâlnim cu mini me! Sunteți pregătiți pentru două Emily? Emily Junior este pe drum!”, a scris  Emily Burghelea.

Citeste si: Emily Burghelea a pozat goală! Cum arată viitoarea mămică în costumul Evei?

Apropiaţii care au văzut-o pe Emily gravidă, au preconizat că aceasta va avea un băieţel. Soţul său și-a dorit însă o fetiţă şi iată că dorinţa lui s-a împlinit. În ceea ce priveşte modul în care va naste, Emily a ales naşterea naturală.

Emily Burghelea a anunțat în direct sexul bebeluşului

emily burghelea va avea o fetita

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Emily Burghelea va aduce pe lume o fetiță în doar două luni și deja este extrem de nerăbdătoare.

Emily Burghelea  a lansat o piesă alături de Bibanu, iar versurile melodiei dau de înțeles că blondina va avea o fetiță.

Premiera piesei a avut loc la Teo Show, unde cei doi au confirmat sexul bebelușului.

Emily a ținut în secret sarcina până  când aceasta a devenit extrem de vizibilă. Blondina a preferat să păstreze pentru ea această bucurie până când a fost sigură că toate lucrurile sunt în regulă.

Citeste si: Emily Burghelea s-a căsătorit în mare secret! Primele imagini în rochia de mireasă

Emily este o norocoasă, întrucât soțul ei îi face toate poftele, fiind nelipsit de lângă soția sa. Bărbatul este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni tată de fată și abia așteaptă să își aducă copilul acasă.

„De șapte luni de zile ascundem aceste secret. Eram în live pe YouTube, curățam creveți și mi s-a făcut rău, eu nu știam că sunt însărcinată.

Prietena mea m-a întrebat dacă sunt însărcinată. Apoi mi-am făcut testul și a fost pozitiv”, a spus  Emily Burghelea  la "Teo Show". 

 

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies