Emily Burghelea s-a căsătorit în mare secret! Primele imagini în rochia de mireasă

Emily Burghelea
Emily Burghelea s-a căsătorit

Emily Burghelea, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! s-a căsătorit în mare secret, în urmă cu doar câteva zile. Tânăra s-a filmat în drumul spre ofițerul Stării Civile.

Bucurie de nedescris pentru una dintre cele mai simpatice vedete din showbiz. Emily Burghelea a îmbrăcat rochia de mireasă, la numai câteva săptămâni după ce s-a logodit în direct, la Teo Show.

Îndrăgita vedetă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu năbădăi, iar iubitul său a avut grijă să îi facă o mare surpriză și să o ceară în direct la una dintre cele mai urmărite emisiuni TV din România.

Citeste si: Andreea Tonciu, susținută în marea finală Bravo, ai stil! Celebrities de un cunoscut om de afaceri: „Ea chiar s-a zbătut”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pentru că nu a putut să facă acest lucru într-o vacanță din cauza coronavirusului, așa cum își dorea, tânărul i-a oferit inelul cu diamante lui Emily în acest context, iar reacția sa a fost una uimitoare:

„Si da…. am zis DA! Urmeaza vlog pe youtube cu toate detaliile. Inca sunt in stare de soc. Nu ma asteptam NICIODATA sa intre in DIRECT. A fost fantastic. A organizat totul extrem de bine. Mi-a luat cel mai frumos inel, mi-a facut cea mai frumoasa surpriza… iar eu…. Eu i-am facut instagram, cu sau fara voia lui. Mi-a zis ca o sa ma filmeze in cele mai DUBIOASE ipostaze.

Am zis ca glumeste. Nu glumea. Suntem la restaurant si in 30 de minute a pus 10 story-uri cu mine. Oare o sa regret asta mai tarziu?! Nu stiu… dar… ce stiu sigur este ca nu voi regreta ca am zis DA. Te iubesc mult, bai!”

Primele imagini cu Emily Burghelea de la Bravo, ai Stil!, în rochie de mireasă

Emily Burghelea
Emily Burghelea s-a căsătorit[Sursa foto: Instagram]

Cei doi s-au filmat în urmă cu puțin timp în mașină, în timp ce merg, cel mai probabil, către ofițerul Stării Civile.

Îmbrăcată într-o rochie albă cu dantelă și cu un buchet de flori albe, Emily Burghelea a postat primele imagini în ziua în care s-a căsătorit.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Maurice a dezvăluit numele concurentei pe care o vede câştigătoare la "Bravo, ai stil! Celebrities": "O femeie puternică, seducătoare..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies