Emily Burghelea a intrat în trimestrul al treilea de sarcină! Cum se simte fosta asistentă?

emily burghelea
Emily Burghelea

Emily Burghelea a intrat în al treilea trimestru de sarcină și le-a povestit internauților care este noua ei rutină.

Emily Burghelea a ajuns în săptămâna cu numărul 30 de sarcină și a povestit cum se simte și care sunt activitățile ei din ultima perioadă. Aceasta le-a împărtășit internauților că o ia somnul din ce în ce mai des și deși burtica devine mai vizibilă pe zi ce trece, fosta asistentă nu a renunțat la sport.

Citeste si: Emily Burghelea a pozat goală! Cum arată viitoarea mămică în costumul Evei?

„30 weeks pregnant. De când am intrat în cel de-al treilea trimestru, nu există zi în care să nu dorm măcar 30 de minute la prânz. Adorm involuntar, oriunde. În mașină (dar nu la volan), pe canapea, am adormit chiar si pe un scaun. În afară de aceste stări amuzante de somnolență, slavă Domnului nu mă confrunt cu alte simptome. Vreți să știși care este secretul meu? Fac sport și asta mă ajută enorm! Mișcarea mă face să mă simt și să arăt bine.

A fost mai greu la început, pentru că mă simțeam fragile, însă după câteva antrenamente am realizat că de fapt sunt puternică și mai mult decât atât, cea mică părea încântată. Se mișca și ea în burtică, odată cu mine! Nu forțez nota, merg la sală de două, trei ori pe săptămână, dar se cunoaște!”,  a fost povestioara lui Emily.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Emily Burghelea a făcut marele anunț! Pe ce dată va naște?

Cum se simte Emily Burghelea în trimestrul al treilea de sarcină

emily burghelea
Emily Burghelea a intrat în al treilea trimestru de sarcină[Sursa foto: Instagram]

Emily Burghelea și Andrei, iubitul ei misterios, se pregătesc să devină părinți. Fosta asistentă de la Acces Direct le transmite internauților detalii picante din perioada sarcinii pe pagina ei de Instagram și pozează sexy ori de câte ori are ocazia.

„Vă vine să credeți? În două luni și jumătate o să ne întâlnim cu mini me! Sunteți pregătiți pentru două Emily? Emily Junior este pe drum!”,  a fost mesajul pe care fanii l-au apreciat.  ”A văzut cineva o viitoare mămică mai frumoasă??? Eu nu!️”, ”Fetițele seamănă cu tăticii…deci va fi mini “iubitul lui Emily””, ”Wow, ești gravidă? Nu pot să cred, ce este, băiețel?”, ”Foarte frumoasă și drăguță și minunată”,  au reacționat admiratorii viitoarei mămici.

Emily și iubitul ei au aflat că vor avea o fetiță. Și-au anunțat, imediat, fanii. 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Pepe a divorțat de Raluca Pastramă! Cu cine locuiește artistul?!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies