Emmanuel Macron, testat pozitiv pentru COVID-19! Ce mesaj i-a transmis Klaus Iohannis

emmanuel macron are coronavirus
Președintele Franței, Emmanuel Macron are coronavirus

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Administrația Prezidențială a făcut anunțul.

Franța a ieșit din cea de-a doua carantină impusă în acest an. Cu toate acestea, administrația prezidențială a făcut tristul anunț: Emmanuel Macron are coronavirus!

Emmanuel Macron are coronavirus

Emmanuel Macron a resimțit câteva dintre simptomele specifice virusului SARS-CoV-2. Imediat, președintele Franței a decis că trebuie să-și facă și un test RT-PCR, care, din păcate, a ieșit pozitiv.

„Potrivit consemnelor sanitare în vigoare, care se aplică tuturor, preşedintele Republicii se va izola timp de şapte zile.

El va continua să muncească şi să-şi desfăşoare activităţile de la distanţă”, potrivit unui comunicat din presa franceză.

Citeste si: COVID-19 Franța! Se vor ridica restricțiile?!

Președintele Senatului, Gérard Larcher, a declarat că Emmanuel Macron s-a testat regulat, însă până acum toate rezultatele au ieșit negative. „El îşi aplică lui însuşi ceea ce le cere francezilor, am discutat cu el la telefon”, a mai spus Președintele Senatului.

emmanuel macron testat pozitiv pentru coronavirus
Emmanuel Macron a fost depistat cu noul coronavirus[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis președintelui Franței, Emmanuel Macron, un mesaj în limba franceză în care îi urează însănătoșire grabnică.

"J’adresse tous mes meilleurs vœux à Président @EmmanuelMacron. Je vous souhaite une bonne santé et un prompt rétablissement!", a fost mesajul scris de Klaus Iohannis pe una dintre rețelele de socializare.

 

Citeste si: Franța reinstaurează starea de urgență! Au anunțat cu puțin timp în urmă

„Îmi pare rău să aflu că prietenul meu Emmanuel Macron a fost testat pozitiv cu covid-19. Noi îi dorim, toţi, o însănătoşire grabnică”, a scris și Boris Johnson pe aceeași rețea de socializare.

emmanuel macron testat pozitiv coronavirus
Administrația Prezidențială a anunțat în urmă cu puțin timp că Emmanuel Macron a fost testat pozitiv pentru COVID-19[Sursa foto: Facebook Emmanuel Macron]

Boris Johnson i-a transmis un mesaj lui Emmanuel Macron atât în engleză, cât și în franceză.

Premierul britanic a fost și el infectat cu noul coronavirus.

Emmanuel Macron aplică aceleași măsuri de precauție pe care le cere și francezilor. Cu toate acestea, președintele Franței va sta în izolare șapte zile, așa cum cere protocolul.

Emmanuel Macron își va desfășura în continuare treburile, însă de data aceasta va lucra de la distanță, așa cum prevăd măsurile în vigoare.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

COVID-19 Grecia: românii care intră în țară, obligați să stea în carantină

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cetățenii vaccinați anti-COVID-19 vor primi adeverință! Ce va conține aceasta

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies