Emoționant! Imaginile pe care nimeni nu le-a văzut cu Andreea Pirui și Marius la scurt timp de la eliminarea bărbatului de la Puterea dragostei!

Emoționant! Imaginile pe care nimeni nu le-a văzut cu Andreea Pirui și Marius la scurt timp de la eliminarea bărbatului de la Puterea dragostei!
Emoționant! Imaginile pe care nimeni nu le-a văzut cu Andreea Pirui și Marius la scurt timp de la eliminarea bărbatului de la Puterea dragostei!

Andreea Pirui și Marius au trăit clipe frumoase împreună înainte ca bărbatul să plece în România, eliminate de la Puterea dragostei

Andreea Pirui și Marius au format un cuplu foarte frumos la Puterea dragostei! Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar la eliminarea bărbatului din competiție, frumoasa blondă a plâns cu adevărat.

Ce a spus Andreea despre Marius! ” E și băiat frumos”  

Totul în condițiile în care Andreea, în urmă cu o lună, nu era convinsă că Marius îi va lipsi cu adevărat vreodată.

De altfel, la vremea respectivă, în premieră pentru WOWbiz.ro, concurenta a spus că relația era la început și nicidecum, nu exista mai multe decât o apropiere…sentimentală.

”E mult spus că sunt îndrăgostită de Marius. E o plăcere reciprocă. Trebuie să ne cunoaștem mai bine. Inițial, Marius nu era în grațiile mele, ci în ale Manuelei. Dar, când stai în casă, timpul trece, și vezi că nu mai are nici o legătură cu altă fată, e și apropiat de vârstă cu mine, atunci am zis, de ce să nu mă axez pe el, pentru

că aici sunt băieți mai mici ca vârstă decât mine, și eu am zis că vreau unul cu vârstă apropiată. E și băiat frumos, dacă nu mi-ar plăcea fizic, nu m-aș uita la el chiar dacă e de vârstă apropiată cu mine”, ne-a spus Andreea Pirui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andreea Pirui, gafă uriașă în direct: „Aoleu, de aici miroase”

Citeste si: Simina, mesaj dur pentru Jador de la Puterea Dragostei: ”NU îmi crește nimeni copilul” De la ce a pornit totul

Citeste si: Mădălin de la Puterea dragostei, veste uriașă după ce a ieșit din casă! Cu cine se iubește de un an

Andreea Pirui a stat cu Marius după Puterea dragostei! Cei doi s-au sărutat în văzul tuturor

Totuși, timpul avea să transforme plăcerea în iubire, iar la eliminarea lui Marius din casa, Andreea a fost fermă pe poziții. ”Plec și eu, când o să fie. Nu mai stau. O să îmi fac și eu mâine biletul”,  a spus Andreea Pirui, hotărâtă să plece alături de iubitul ei din competiția Puterea Dragostei.

Mai mult, Andreea Pirui a stat cu Marius după Puterea dragostei.

Alături de Ella și Philip, cei doi au fost în Istanbul, în oraș, lucru surprins de paparazzii WOWbiz.ro,  la Aqvarium, și acolo, nu s-au dezlipit unul de altul și s-au sărutat de mama focului în văzul tuturor. ”Ea este femeia perfecta pentru mine”, avea să spună fostul concurent, în timp ce tânăra i-a transmis că sentimentele sunt reciproce.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea de la Puterea dragostei a slăbit și a îmbrăcat cel mai sexy costum! Cum arată după ce a fost numită grasă de colegele ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies