Emy Alupei de la Survivor, păzită de două vedete Exatlon! Ana Otvoș și Mădălina Predoi, gărzi de corp pentru cântăreață

Emy Alupei de la Survivor, păzită de două vedete Exatlon! Ana Otvoș și Mădălina Predoi, gărzi de corp pentru cântăreață
Emy Alupei de la Survivor, păzită de două vedete Exatlon! Ana Otvoș și Mădălina Predoi, gărzi de corp pentru cântăreață

Emy Alupei de la Survivor România 2020 e păzită de două vedete Exatlon, într-un clip filmat înainte să plece în Republica Dominicană.

Emy Alupei de la Survivor România 2020 e păzită de două vedete Exatlon, într-un clip realizat la finalul anului trecut.  Este vorba despre Ana Otvoș și Mădălina Predoi, seminifaliste în Exatlon Sezon 2, filmat tot în Republica Dominicană. Piesa la care Emy le-a ales pe cele două să apară se numește ”Fata lui Tony Montana” și are peste 1,2 milioane de vizionări pe Youtube.

Ana Otvoș și Mădălina Predoi joacă în clip rolul unor gărzi de corp sexy, înarmate până în dinți, sexy, rele și pline de mușchi. La un moment dat, ele apar purtând câte o vestă antiglonț peste lenjeria intimă.

Interesant este că la momentul la care a fost realizat acest viceoclip, Emy Alupei nu știa că va ajunge peste doar câteva luni și ea în Republica Dominicană, acolo unde Ana și Mădălina au demonstrat cât de puternice sunt.

Emy nu a fost în echipa Faimoșilor de la începutul competiției, din ianuarie 2020, ci a venit abia în martie. Totuși, evoluția acesteia a fost una remarcabilă, Emy ajungând, precum femeile-bodyguard din clipul ei până în fazele semifinale ale competiției din Dominicană.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Emy Alupei de la Survivor, păzită de vedete Exatlon! Clipul, vizionat de 1,2 milioane de ori

Emy Alupei este în prezent una dintre cele mai în vogă artiste de trap din România, un stil muzica cu foarte mulți adepți în rândul publicului. Emy are aproape 200.000 de abonați pe canalul ei de Youtube iar recordul de vizualizări l-a făcut cu piesa ”Nu uita”, care a strâns 11 milioane de view-uri într-un an.

Citeste si: Iancu Sterp Survivor, din nou acasă la Emy Alupei! Au petrecut noaptea împreună după ce au mers ca doi îndrăgostiți la restaurant

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluire șocantă despre Daiana! Ce s-a întâmplat la hotelul fetelor din Istanbul cu doar o seară înainte de bătaie

Citeste si: Transformarea șocantă a lui Iulian Pîtea! Cum arată acum fostul finalist de la Exatlon! Este blond și are alt look

Fără îndoială, concursul Survivor România i-a adus lui Emy și mai mulți fani.

Deși la început părea să nu aibă vreo șansă în fața unor sportivi profesioniști, Emy Alupei a reușit să-și depășească toate limitele și să devină concurenta cu cele mai bune rezultate pe traseu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sfatul zilei din 10 iulie 2024. O zodie se va întâlni cu o veche iubire

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies