“Eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători, niște tâlhari din ăia de la RoSprint... crăpați la încheieturi.” Ce cu s-a ocupat Cabral înainte de a deveni celebru. “Nu m-am dat bătut.”

“Eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători, niște tâlhari din ăia de la RoSprint... crăpați la încheieturi.” Ce cu s-a ocupat Cabral înainte de a deveni celebru. “Nu m-am dat bătut.”
“Eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători, niște tâlhari din ăia de la RoSprint... crăpați la încheieturi.” Ce cu s-a ocupat Cabral înainte de a deveni celebru. “Nu m-am dat bătut.”

În urmă cu puțin timp, Cabral a făcut destăinuiri emoționante despre viața sa, pentru a motiva oamenii care nu cred în propriile puteri. Iată ce a mărturisit prezentatorul TV!

Cabral se numără, fără doar și poate, printre cei mai îndrăgiți și apreciați prezentatori TV din România. Deși se bucură de un adevărat succes pe toate planurile, acesta cară în spate o poveste de viață cutremurătoare. Prezentatorul TV a mărturisit faptul că a pornit de jos, lucru care l-a pus în situații pline de durere și greutăți. Astfel, Cabral a transmis un mesaj plin de emoții și cuvinte motivante, pentru ca oamenii să aibă mai multă încredere în ei, și să fie conștienți de faptul că oricine își poate depăși condiția dacă își doresc cu adevărat.

„Nu m-am considerat niciodată un exemplu, pentru că nu sunt. Nu m-am dat exemplu, pentru că nu cred că merit. Nu m-am arătat cu propriile degete… pentru că mi se pare că mi-aș arăta doar defectele. Dar dacă vreodată îmi ceri un singur sfat, o să-ți spun simplu: ai încredere. Ai încredere în tine, trăiește fiind convins că poți face orice.  Ai încredere în ce poți învăța, în ce poți construi, în ce poți realiza.

La școală ne învață ce nu putem. La liceu ne arată ce nu avem voie. La facultate, printre altele, ne explică limitele peste care nu putem trece. Societatea, așa cum este ea structurată, ne pune “la locul nostru”, ne apasă pe umeri până ne pune în genunchi… și din genunchi ne împinge pe burtă, târâș. Diverși șterși si onorabile diverse mi-au explicat la nesfârșit ce nu puteam să fac. Ce nu puteam fi.
Ce nu era posibil vreodată să reușesc. Am zâmbit. Constant, am zâmbit Și am avut încredere. 
A, sigur, nu-s Denzel Washington. Ce Denzel… că nici măcar de rate n-am scăpat! Dar nici nu cad în capcana asta de a mă compara tot timpul cu altcineva… ca să văd ce n-am reușit. Mă compar în fiecare zi cu mine, cel din urmă cu o zi. Și cât timp există un progres, oricât e de mic… înseamnă că sunt bine.
Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc.”
, a spus el.

Citește și: „La reanimare au intrat pe rând, mama, Cabral, fratele meu.” Andreea Ibacka, despre cea mai grea perioadă din viața ei

Ce ocupație avea Cabral, înainte de a deveni celebru

Ce cu s-a ocupat Cabral înainte de a deveni celebru[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, Cabral a ținut să precizeze faptul că tatăl acestuia l-a părăsit, la câteva săptămâni după ce s-a născut.

Prezentatorul TV era stabilit în mediul rural alături de mama lui, însă a avut încrederea că poate face lucruri mărețe dacă muncește pentru asta. Astfel, acesta a dezvăluit că a descărcat TIR-uri cu cârca, a cărat moloz pe șantier și a schimbat roți, a sudat garduri și a fost paznic de noapte. Mai precis, vedeta a făcut orice i-a venit la îndemână pentru a crește, pentru a mai face un pas către a-și depăși condiția și a deveni omul de succes de astăzi.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

“Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta.

Și dacă ai încredere în tine. Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători, niște tâlhari din ăia de la RoSprint… crăpați la încheieturi. Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri, am fost paznic de noapte… am făcut orice mi-a venit la îndemână pentru a crește, pentru a mai face un pas. Am avut încredere că pot. Și nu m-am oprit. Nu m-am dat bătut. N-am ascultat de “nu poți” și nici de “n-ai cum”. De-asta îți spun acum… chiar de-i greu. Chiar de nu ești bine. Dacă îți vine să te oprești, să te pui în cur și să plângi… fă-o. Și-apoi caută în tine puterea de a te ridica, pune un picior în fața celuilalt… și mergi. Ai încredere că poți. Cei care au reușit n-au avut siguranța că o vor face. Nu le-a dat nimeni asigurări. Și nici plase de siguranță. Dar au avut încredere că pot. Găsește-ți încrederea în tine. Și hai. Că poți”, a mai scris Cabral pe blogul său.

Citește și: Cum se înțelege Cabral cu fiica lui din prima căsătorie, Inoke

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre căsnicia cu Cabral

Ce cu s-a ocupat Cabral înainte de a deveni celebru[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu ceva timp, Andreea Ibacka a făcut o serie de declarații despre cum s-a cunoscut cu Cabral. Actrița a mărturisit faptul că nu s-au grăbit, ci au dorit să lase lucrurile să vină natural.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

"Acum, că mă iei la bani mărunți, nici eu nu-mi dau seama care a fost momentul nostru zero. Ne-am împrietenit, am început să ieșim, ne-am vorbit la pertu… și apoi s-a rupt filmul. E clar, mi-a făcut magie neagră! Ăăă, de culoare am vrut să zic.", a mărturisit Andreea Ibacka pentru viva.ro

Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 8 ani, acest lucru nu a fost niciodată un impediment. Îndrăgitul cuplu a reușit mereu să ajungă la un consens, în momentul în care au întâmpinat situații dificile. Din spusele vedetei, secretul este comunicarea eficientă și capacitatea de a-ți înțelege întotdeauna partenerul de viață.

"Diferența nu-i nici mare, nici mică. Deși, după anul fabricației, am fi putut să ne cunoaștem chiar la ședințele cu părinții. Acolo unde participam în calități diferite, vreau să spun. Lumea e atât de mică, încât eu am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui Cabral. Da, există momente în care simțim diferit tocmai prin prisma etapei pe care o traversăm. Eu i-am înțeles criza vârstei mijlocii (să nu-i spuneți că a pățit el așa ceva!), el a mers pe mâna mea când a venit vorba despre decizia extinderii familiei, despre timing-ul ideal (mă scuzați, nu mi-a ieșit nicio formulare mai puțin pompoasă).", a mai declarat Andreea Ibacka.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

,,Nu mare, nu mic.” Cabral a fost găsit plin de sânge în baie. Ce a pățit prezentatorul TV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies