“Este a mea.” Bianca Comănici, vis împlinit înainte de Anul Nou. Cum și-a petrecut Revelionul în noua casă

“Este a mea.” Bianca Comănici, vis împlinit înainte de Anul Nou. Cum și-a petrecut Revelionul în noua casă
“Este a mea.” Bianca Comănici, vis împlinit înainte de Anul Nou. Cum și-a petrecut Revelionul în noua casă

Bianca Comănici și-a cumpărat o casă nouă. În prezent, bruneta se află în culmea fericirii!

Bianca Comănici este una dintre cele mai iubite și cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Frumoasa brunetă a apărut pentru prima oară în atenția oamenilor în emisiunea „Puterea Dragostei”, de unde a ieșit învingătoare în sezonul 2. După ce proiectul a luat sfârșit, vedeta s-a mutat în mediul online, unde a reușit să strângă o comunitate impresionantă de urmăritori. Bianca Comănici este activă constant pe platformele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, aceasta a făcut o postare care i-a surprins pe fani.

Bianca Comănici și-a cumpărat o casă

Tânăra este în extaz după ce a reușit să i se îndeplinească dorința la care visa de un an încoace. Așadar, nu a putut rezista și a împărtășit evenimentul cu persoanele din online. Aceasta s-a mutat în noua ei casă, și este mai fericită ca niciodată.

Așadar, Bianca a publicat și o poză în mediul online în care le spunea admiratorilor faptul că plănuia să-și cumpere casa încă de anul trecut. În prezent, Bianca Comănici și-a îndeplinit scopul și se simte o persoană împlinită.

„În urmă cu un an mi-am propus să am această casă! Acum este a mea.”, a fost mesajul transmis de Bianca Comănici, la Instastory.

Citește și: „M-am schimbat în stradă.” Ce provocări a întâmpinat Bianca Comănici la Paris

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bianca Comănici, vis împlinit înainte de Anul Nou[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Imagini de poveste!” Bianca Comănici, motivul pentru care a călătorit la Paris! Fanii au ținut să o felicite

Bianca Comănici, Revelion în noua casă

Aceasta a întrat în Noul An îndeplinindu-și una dintre cele mai arzătoare dorințe ale sale. Aceasta și-a cumpărat casa la care visa de anul trecut, iar cu această ocazie, a organizat petrecerea de Revelion la ea, alături de persoanele dragi ei. Vedeta s-a pregătit din timp cu prăjituri, platouri și salată de bouef și a sărbătorit alături de prietenii săi.

Totodată, Bianca Comănici nu a uitat și a filmat toată seara pentru a împărtăși cu admiratorii din mediul online momentul important din viața sa. Videoclipul l-a postat pe pagina sa de Youtube, unde a arătat cum s-a pregătit pentru noaptea dintre ani, dar și cu ce persoane a sărbătorit.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: “Nici nu știu…” Bianca Comănici a făcut publice imagini cu burtica, după farsa făcută mamei sale că este însărcinată

Bianca Comănici, vis împlinit înainte de Anul Nou[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: “Nu știu cine e tatăl.” Bianca Comănici i-a dezvăluit mamei sale că e însărcinată



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

“Imagini de poveste!” Bianca Comănici, motivul pentru care a călătorit la Paris! Fanii au ținut să o felicite

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies