Este Adela Popescu o persoană certăreață? Care sunt, de obicei, motivele pentru care se ciondănește cu soțul ei, Radu Vâlcan. „Eu m-am enervat pentru că s-a enervat el.”

Este Adela Popescu o persoană certăreață? Care sunt, de obicei, motivele pentru care se ciondănește cu soțul ei, Radu Vâlcan. „Eu m-am enervat pentru că s-a enervat el.”
Este Adela Popescu o persoană certăreață? Care sunt, de obicei, motivele pentru care se ciondănește cu soțul ei, Radu Vâlcan. „Eu m-am enervat pentru că s-a enervat el.”

Adela Popescu a vorbit despre micile certuri care apar în relație și motivele lor. De la ce se enervează soțul ei, Radu Vâlcan.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o frumoasă căsnicie împreună și reprezintă unul din cele mai apreciate și iubite cupluri din showbiz. Ea, cunoscutp actriță și prezentatoare TV, el, de asemenea, prezentatorul unei emisiuni cunoscute, cei doi împart atât viața personală, cât și viața profesională, cea care este pe micile ecrane. Au împreună trei copii, iar de fiecare dată au încercat să fie cât mai aproape unul de celălalt pentru a avea familia pe care și-o doresc.

Motivele pentru care apar mici certuri în căsnicia Adelei Popescu

Citește și: Ce spune Adela Popescu despre zilele importante sărbătorite în familie. Cum primesc copiii celebritatea părinților. „Nu punem mare preț.”

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce și-a dorit Adela Popescu să fie când era mică? „Asta cu banii s-a transformat într-o dorință: eu vreau să fac bani ca să îmi ajut părinții.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Invitată în cadrul podcastului realizat de Ionela Năstase, Adela Popescu a fost întrebată și despre micile certuri din familie și dacă este o persoană conflictuală. Chiar dacă totul pare din exterior lapte și miere, nicio relație nu este ferită de mici șicane, însă cel mai important este ca cei doi soți să știe să găsească de fiecare dată soluția potrivită pentru a rezolva orice problemă. Vedeta a povestit chiar și un eveniment întâmplat de curând, care a fost motivul unei discuții aprinse încă de la prima ora dimineții.

În timp ce se aflau la părinți, el a fost nevoit să doarmă pe o canapea, iar Adela și copiii să ia patul cel mare. Dimineață, când aceasta s-a trezit, piciorul canapelei s-a rupt, iar aceasta s-a răsturnat cu tot cu soțul ei. Starea de nervozitate a apărut în momentul în care acesta a început să spună că nu s-a odihnit cum trebuie, iar ea s-a enervat deoarece l-a văzut pe soțul ei iritat, deși a tot încercat să îi explice că în această situație nu este nimeni vinovat. 

„Da, ne certăm, cum să nu. A fost o dimineață grea, iar în camera în care dormeam noi la părinți, el dormea, sărăcuțul, pe o canapea. Noi dormeam în patul mare, iar el odată a dormit și în pătuț. Că nu a avut unde să doarmă. Și canapeaua asta pe care adormit s-a rupt un picior și de dimineață când să se trezească era să se rostogolească, a și căzut din pat.

A început să se enerveze, „că nu mai pot, că nu dorm bine.” Eu m-am enervat pentru că s-a enervat el. „Stai puțin că s-a rupt piciorul, ce era să facem? Și am început o ceartă cu: da, dar să nu înțelegi că nu m-am odihnit și trebuie să conduc? „Zici că ți-am rupt eu piciorul de la canapea.”, a povestit Adela Popescu.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan: „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies