Este Anamaria Prodan o mamă dură? Ce spune Bebeto, fiul cel mic al impresarei, despre relația dintre ei.? ”Părinții tăi au fost mai duri cu tine, iar tu ne lași să facem orice.”

Este Anamaria Prodan o mamă dură? Ce spune Bebeto, fiul cel mic al impresarei, despre relația dintre ei.? ”Părinții tăi au fost mai duri cu tine, iar tu ne lași să facem orice.”
Este Anamaria Prodan o mamă dură? Ce spune Bebeto, fiul cel mic al impresarei, despre relația dintre ei.? ”Părinții tăi au fost mai duri cu tine, iar tu ne lași să facem orice.”

Bebeto, fiul cel mic al Anamariei Prodan, a vorbit despre cum este impresara în relația cu copiii ei.

Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată, deoarece, din punct de vedere profesional nu-i lipsește nimic, iar din punct de vedere personal, a ajuns să iubească din nou și are o familie frumoasă și fericită. Impresara se bucure și de faptul că a reușit să-și vadă copiii realizați și fiecare urmându-și drumul așa cum și l-a propus, iar aceste lucruri sunt datorită faptului că ea a fost acolo alături de ei de fiecare dată și le-a insuflat din spate încrederea că pot realiza orice.

Anamaria Prodan are două fiice din prima căsnicie și un fiu, pe Bebeto, din a doua căsnicie.

Este Anamaria Prodan o mama dură?

Citește și: Anamaria Prodan, despre accidentul cumplit de mașină prin care a trecut și cum i-a fost prevestită această cumpănă: “Nimeni nu știe cum am scăpat.”

Bebeto
Bebeto[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum trăiesc Anamaria Prodan și Ronald Gavril relația la distanță? „Am stat 80% din timp împreună! Nu îmi e teamă. Vorbim non-stop la telefon.”

Invitat în cadrul podcastului pe care chiar ea îl realizează, Bebeto, fiul Anamariei Prodan, a făcut câteva declarații cu privire la mama lui, după ce a fost întrebat dacă este o mamă dură.

Răspunsul adolescentului nu a întârziat să apară și a spus că da, însă în unele aspecte din viață. Este de părere că părinții acesteia au fost mai duri cu ea și nu au lăsat-o să facă anumite lucruri, însă impresara s-a arătat de fiecare dată foarte deschisă și le-a dat o anumită libertate, dar a intervenit de fiecare dată în cazul în care au greșit cu ceva. Tânărul spune că de cele mai multe ori și-a dat seama în momentul în care ceva nu a făcut bine, iar atunci când lucrurile nu păreau atât de simple, mama lui a fost de
fiecare dată acolo să intervină și să-i spună unde a greșit, deși nici nu-și imaginează că știa despre anumite situații din viața lui.  “Da. (Nr. Dacă Anamaria Prodan este o mamă dură). Ești o mamă liniștită, dar dacă greșim în ceva unde trebuie să ne înveți, atunci ești dură cu unele lucruri. Probabil tu, când ai fost mică, îți dai seama că asta te-a ajutat. Să zicem că părinții tăi au fost mai duri cu tine, iar tu ne lași să facem orice, dar când greșim, ne lași să ne dăm seama și apoi ne zici.
Dacă nu ne dăm seama, ulterior vii tu. Da, noi am avut libertate, dar da, mereu. (Nr. A simțit că a avut o libertate controlată.) În general, dacă greșesc, îmi dau seama, iar dacă nu-mi dau seama, vii și îmi spui. Nici nu credeam că o să știi situația prin care trec, dar ai reușit cumva.”,
a spus Bebe, fiul Anamariei Prodan.

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, vorbește despre cât de greu atârnă numele mamei sale pe umerii ei: „De multe ori mă asociază cu tine. Nu suntem la fel.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies