„Este cinic de nu se poate.” Monica Tatoiu are o nemulțumire legată de fiul ei. Ce s-a întâmplat cu acesta

„Este cinic de nu se poate.” Monica Tatoiu are o nemulțumire legată de fiul ei. Ce s-a întâmplat cu acesta
„Este cinic de nu se poate.” Monica Tatoiu are o nemulțumire legată de fiul ei. Ce s-a întâmplat cu acesta

Monica Tatoiu emană fericire și umple orice cameră pe care o pășește cu o energie pozitivă și un optimism remarcabil.

La vârsta de 66 de ani, pare că a descoperit secretul fericirii, dar în trecut, faimoasa femeie de afaceri a trăit o mare teamă, deoarece, ca orice femeie, își dorea să aibă copii.

Citește și: „Nu iubirea, prietenia” Monica Tatoiu a dezvăluit secretul căsniciei de aproape 40 de ani

 Monica Tatoiu are o nemulțumire legată de fiul e
Monica Tatoiu are o nemulțumire legată de fiul e[Sursa foto: Facebook]

Monica Tatoiu are o nemulțumire legată de fiul ei

Cu toate acestea, medicii nu i-au oferit nicio speranță, dar asta nu a descurajat-o pe vedetă. Monica Tatoiu a continuat să se roage, să participe la slujbe și să păstreze speranța că Dumnezeu îi va oferi o minune. În cele din urmă, pare că toate rugăciunile ei au fost ascultate, deoarece în anul 1994 a devenit mamă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Am o mare problemă cu fiul meu, pentru că l-am dus în biserică de când era… câteva luni avea, la toate Învierile. De doi ani de zile eu merg și la biserică catolică de Crăciun. El s-a născut ca urmare a rugăciunii mele. Eu nu puteam să fac copii. M-am rugat în 92: Doamne, ajută-mă să las ceva în urma mea! Când am închis ușa și m-am dus la Sfântul Iosif la slujbă în noaptea de Crăciun, am avut senzația de gol în spatele meu.

M-am rugat și am rămas gravidă în 93, în iunie. Toți ziceau că nu se poate. În 94 s-a născut Victoraș. S-a născut înainte devreme din tâmpenia mea. M-am rugat în noaptea aia la Dumnezeu. Doctorii mi-au zis ‘mai faceți altul, eu știam că nu se mai poate. Și atunci am făcut eu un legământ cu Dumnezeu, să renunț la niște lucruri și să-mi dedic viața lui Dumnezeu și oamenilor din jurul meu, să fac bine.
A doua zi copilul era perfect. Nu avea un plămân, nu îi funcționa. L-am dus la biserică”,
a povestit Monica Tatoiu pentru Ego.ro.

 Monica Tatoiu are o nemulțumire legată de fiul e
Monica Tatoiu are o nemulțumire legată de fiul e[Sursa foto: Facebook]

Fiul Monicăi Tatoiu nu crede în Dumnezeu

Chiar dacă credința și rugăciunile au fost răspunsul pentru venirea pe lume a fiului ei, Monica Tatoiu mărturisește că, în ciuda tuturor eforturilor sale, acesta nu crede în Dumnezeu.

Vedeta recunoaște că nu mai poate schimba aceste convingeri și că acesta rămâne unul dintre cele mai mari regrete ale sale.

„Acum doi ani „nu pot să cred într-un om cu barbă, dă-mi ceva palpabil'. I-am explicat, Dumnezeu este iubire, este energie, atâta timp cât îl simți… nu e un om cu barbă. Zice ‘nu cred decât în știință. Este cinic de nu se poate.

E singura mea greșeală pe care nu știu să o repar. Se spune așa: rugăciunile părinților sunt temelia caselor copiilor. Și atunci eu înseamnă că la un moment dat în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Greu de acceptat.” Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață. Astrologul avea doar 39 de ani

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Nu salariul din învățământ rezolvă problema” Ce spune Monica Tatoiu despre greva din învățământ?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies