„Greu de acceptat.” Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață. Astrologul avea doar 39 de ani

„Greu de acceptat.” Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață. Astrologul avea doar 39 de ani
„Greu de acceptat.” Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață. Astrologul avea doar 39 de ani

Moartea bruscă a astrologului Mădălina Manole a uimit întreaga țară. Tânăra a decedat luni seară, la vârsta de 39 de ani.

Familia ei a fost cea care a dat vestea cumplită, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Cei care au cunoscut-o sunt foarte îndurerați și nu o vor uita niciodată.

Citește și: „Aveam aceleași simptome ca Mădălina Manole.” Andreea Marin, la un pas să își ia viața

Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață

Familia Mădălinei a postat un mesaj, pe rețelele de socializare, unde i-au anunțat pe cei care o cunoșteau pe tânără, că aceasta a plecat dintre ei și că vor reveni cu informații, când vor afla detalii.

„Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii.

Vă mulțumim!”, a anunțat familia Mădălinei.

În momentul actual, apropiații nu confirmat cauza decesului, dar se pare că Mădălina Manole s-ar fi stins din viață din cauza unui stop cardiac.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cei care au fost apropiați de familia ei au spus că a fost internată în anul 2022, deoarece suferea de colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal.

După anunțu l decesului cunoscutului astrolog, sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de socializare a Mădălinei Manole de cei care au cunoscut-o.

„Zbor lin printre stele, Mădălina! Sufletul tău să călătorească spre o lume dreaptă, iubitoare și caldă. Condoleanțe familiei și prietenilor!”, „Nu pot să cred! Tot sper să fie o glumă a Facebook. Dacă este adevărat, Dumnezeu să te odihnească și drum lin către îngeri și către tatăl el! Dar cu mama ei cum rămâne? Cum poate duce atâta durere? Doamne, câteodată nu te înțelegem, numai tu

știi să le orânduiești.”, „Durere fără margini! Greu de înțeles! Greu de acceptat! Ai plecat prea repede....! Nu te vom uita! Vei fi mereu în inima noastră, a celor care te-am cunoscut! Nu vom uita chipul tău frumos, zâmbetul, bunătatea, vorba blândă! Dumnezeu să te odihnească în pace, Mădă!", au fost câteva din mesajele pentru astrolog.

Citește și: „Nașa mi-a dat un mesaj.” Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, certați, după ce artistul a vorbit despre ce s-a petrecut în Maldive

Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață
Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum a ajuns astrolog

Mădălina Manole era inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, dar la un moment dat a devenit fascinată de astrologie. Până să ajungă să aibă această profesie, ea a lucrat în televiziune, ulterior îndreptându-se către prin și online și a scris la mai multe reviste, unde scria horoscopul.

Mădălina a înţeles că drumul ei era altul, aşa că, de câţiva ani descifrează tainele Universului, fiind astrolog cu diplomă”, anunța televiziunea publică în urmă cu doi ani.

Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață
Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

“Ea nu e moartă, prin tot ce a lăsat ea trăiește.” Elena Merișoreanu a cântat la parastasul Ionelei Prodan

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies