“Este culoarea mea preferată!” Bianca Drăgușanu, schimbare neașteptată de look! Diva și-a îndeplinit dorința

“Este culoarea mea preferată!” Bianca Drăgușanu, schimbare neașteptată de look! Diva și-a îndeplinit dorința
“Este culoarea mea preferată!” Bianca Drăgușanu, schimbare neașteptată de look! Diva și-a îndeplinit dorința

Bianca Drăgușanu a dat dovadă de multă flexibilitate de-a lungul vremii, de fiecare dată când a fost vorba de schimbări de look total neașteptate.

Bianca Drăgușanu este o mare fană a schimbărilor radicale de look, dar și de înfățișare, în adevăratul sens al cuvântului. Vizitele în cabinetul esteticianului au devenit deja o obișnuință pentru divă, însă este „de-a casei” și mereu când ajunge în salonul de înfrumusețare. Recent, blondina și-a uimit admiratorii cu o schimbare de look cu adevărat neobișnuită. 

Citește și: “Dacă ea a visat aseară că vrea.” Bianca Drăgușanu a mers cu fiica sa la salon, pentru a-i vopsi părul

Bianca Drăgușanu, schimbare neașteptată de look[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Eu sunt foarte asumată.” Bianca Drăgușanu a răbufnit, în urma reproșurilor unor fani cu privire la buzelor ei prea mari

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

După ce s-a postat din salonul de înfrumusețare, în timp ce părul ei se bucura de un răsfăț ca la carte, Bianca Drăgușanu a pus în mediul online o fotografie în care are părul colorat, mai exact, în culoarea roz.

Mare le-ar fi fost mirarea fanilor divei să afle că ar fi recurs la gestul de a-și colora părul, însă s-au liniștit repede, deoarece, la o privire mai atentă, și-au dat seama imediat despre ce este vorba, de fapt.

Bianca Drăgușanu, schimbare radicală de look

După 3 ore în salonul de înfrumusețare, Bianca Drăgușanu a ieșit cu un nou look, cu părul șuvițat și cu o nuanță mai deschisă.

Ceea ce i-a uimit pe fani a fost că, imediat după ce și-a îndeplinit dorința în ceea ce privește podoaba capilară, diva a încercat un nou filtru de pe Instagram, în care și-a schimbat culoarea părului în roz. Astfel, acela a și fost momentul în care s-a decis să obțină culoarea identică pe care i-a afișat-o filtrul, deși acest lucru ar însemna să renunțe la blondul care a consacrat-o.

Citește și: „Nu îmi mai dați mesaje.” Bianca Drăgușanu, atac în mediul online, după ce a fost jignită

Bianca Drăgușanu, schimbare neașteptată de look[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: ,,Am primit astăzi cred că zeci de telefoane.” Bianca Drăgușanu a fost amenințață. Ce i s-a întâmplat vedetei

Bianca Drăgușanu și-a exprimat dorința ca, până de Sărbători, să își vopsească părul roz. După ce i-a cerut părerea hairstylist-ului personal, divei i s-a răspuns că vor fi slabe șansele să primească ceea ce își dorește, însă blondina are de fiecare dată un plan de rezervă, mai precis, perucile și extensiile.

„Asta e culoare care cred că îmi stă cel mai bine cu ea și așa vreau să mă fac. M-am decis, eu așa vreau să fiu. Voi lansa un nou trend. Costel, ce zici? Așa vreau să fiu până de Crăciun. M-am hotărât, asta este culoarea mea preferată. Sofia o să fie mega super încântată.”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, după ce și-a dat seama că îi stă foarte bine cu părul vopsit roz.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

“Dacă ea a visat aseară că vrea.” Bianca Drăgușanu a mers cu fiica sa la salon, pentru a-i vopsi părul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies